Loterij gewonnen? Lees deze drie tips voor lottowinnaars

  • 0

Loterij gewonnen? Lees deze drie tips voor lottowinnaars

Category : Lotto nieuws

Als je de loterij wint, krijg je plotseling een groot geldbedrag op je rekening. Sommige mensen gaan verstandig om met dit geldbedrag, maar er zijn ook mensen die niet verstandig met geld om kunnen gaan en hun prijzengeld in een mum van tijd verbrassen aan onnodige uitgaven. Wil jij zo lang mogelijk kunnen genieten van het prijzengeld dat jij gewonnen hebt? Lees dan in dit artikel welke drie tips je moet raadplegen als je de loterij hebt gewonnen en je voorkomt dat je jouw geld weer snel kwijt bent.

Tip 1: neem geen overhaaste beslissingen met een duur prijskaartje

Veel mensen die de loterij hebben gewonnen, kopen direct een duur product om het winnen van de loterij te vieren. Denk hierbij aan een dure auto, maar ook aan een nieuwe woning of een luxe vakantiehuis in het buitenland. Natuurlijk wil je goed vieren dat je de loterij hebt gewonnen door iets te kopen wat je normaliter niet aan zou kunnen schaffen, maar het wordt niet aangeraden om na het winnen van de loterij meteen iets duurs te kopen van het prijzengeld. Koop dus niet meteen een auto, een woning of een ander duur product, maar denk goed na over wat je met je geld wil doen en neem geen overhaaste beslissingen.

Tip 2: houd het stil

Sommige mensen die de loterij hebben gewonnen, geven enkele jaren na het winnen van de loterij toe dat ze liever helemaal geen geld hadden gewonnen. De reden dat zij het winnen van het prijzengeld betreuren, heeft onder andere te maken met het feit dat loterijwinnaars dagelijks benaderd worden door bedrijven die een lening nodig hebben, goede doelen die een donatie willen ontvangen en mensen die in de financiële problemen zitten en op een gift hopen. Wil je voorkomen dat jij negatief terugkijkt op het winnen van de loterij? Maak dan niet bekend dat jij degene bent die de loterij heeft gewonnen. Maak je dit niet bekend, dan ben je niet te traceren en word je niet lastig gevallen door bedrijven, goede doelen en mensen met geldproblemen.

Tip 3: blijf werken

Het lijkt misschien aantrekkelijk om te stoppen met werken, maar vaak is dit toch minder leuk dan je denkt. Heb je de loterij gewonnen, dan wordt aangeraden om niet helemaal te stoppen met werken. Iedere dag thuis zitten is namelijk niet alleen saai, maar het is ook verstandig om nog een bepaalde vorm van inkomsten te behouden voor financiële zekerheid voor de toekomst.


Leave a Reply