Lotto gewonnen? Vier tips voor als je plotseling steenrijk bent

  • 0

Lotto gewonnen? Vier tips voor als je plotseling steenrijk bent

Category : Lotto nieuws

Als je geluk hebt gehad met de lotto en een flinke winst hebt gemaakt, gaat er een wereld voor je open. Je hebt ineens veel meer geld, er zijn ineens veel meer dingen die je kunt doen en kopen en er zijn ineens veel meer mensen die iets van je willen. Heb jij de lotto gewonnen en wil je weten wat je nu moet doen? Lees dan in dit artikel welke vier tips andere lotto winnaars en winnaressen nieuwe winnaars geven voor als je net de lotto hebt gewonnen in één klap stinkend rijk bent geworden.

Tip 1: ga niet direct groter wonen

Veel mensen willen na het winnen van een grote geldprijs meteen groter gaan wonen, maar dit is eigenlijk helemaal niet zo slim. Ga je meteen groter wonen, dan kom je namelijk in een hele nieuwe omgeving terecht. Dit is natuurlijk prima, maar de periode na het winnen van de lotto is al helemaal nieuw voor je en kan veel stress met zich meebrengen. Wil je het even rustig aan doen en de veranderingen op je pad wat verminderen, dan is het beter om even in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Tip 2: hang het niet aan de grote klok

Natuurlijk mag je tegen familie en vrienden eerlijk zijn over het grote geldbedrag dat je hebt gewonnen, maar het is beter om niet de publiciteit op te zoeken als je de lotto hebt gewonnen. Doe je dit wel, dan kun je erop rekenen dat er iedere dag collecteurs voor je deur staan, je regelmatig benaderd wordt om geld ergens in te investeren en je plotseling honderden brieven krijgt van mensen die geld nodig hebben.

Tip 3: ga op vakantie

Als je de lotto hebt gewonnen, kom je in een achtbaan terecht. Ontsnap aan de drukte waar je mee te maken hebt door lekker een vakantie te boeken en gebruik de rust van jouw vakantie om goed na te denken over wat je met het geld wil doen.

Tip 4: maak een testament

Tot slot is het erg belangrijk om een testament te maken als je een groot vermogen hebt. Kom je te overlijden, dan weet je namelijk zeker dat jouw geld naar de juiste persoon of personen gaat als je een testament op hebt laten stellen.

Direct voor de grootste jackpot gaan? Lees meer over Mega Millions.

 


Leave a Reply