Lotto opzeggen? Kies liever voor deze alternatieven

  • 0

Lotto opzeggen? Kies liever voor deze alternatieven

Category : Lotto nieuws

Als je al enkele weken of zelfs enkele maanden geen prijs hebt gewonnen met het spelen van lotto, is het logisch dat het opzeggen van de loterij steeds aantrekkelijker wordt. Heb jij ook al enkele maanden helemaal niets gewonnen en wil je de loterij eigenlijk opzeggen? Doe dit dan nog niet meteen, maar lees eerst over de drie beste alternatieven van het opzeggen van de loterij in dit artikel.

Alternatief 1: overstappen naar een andere loterij

Als de loterij waar je nu bij speelt je nog niets opgeleverd heeft, is het mogelijk interessant om over te stappen naar een andere loterij. Wellicht heb je bij de andere loterij een grote winkans dan bij de loterij waar je nu mee speelt en misschien heb je bij deze loterij gewoon meer geluk. Het is in ieder geval het proberen waard, want zonder lidmaatschap van een loterij heb je helemaal geen kans om veel geld te winnen. Let wel goed op dat je naar een betrouwbare loterij overstapt, want je wil natuurlijk wel lid worden van een goede en betrouwbare loterij als je overstapt.

Alternatief 2: kies een andere strategie

Wie een lotto strategie hanteert en nog helemaal geen winst heeft gemaakt met deze strategie, moet er ten eerste aan denken om een andere strategie te gebruiken bij het spelen van lotto. Niet het opzeggen van de loterij is de oplossing in dit geval, maar het gebruiken van een andere en meer winstgevende strategie kan de oplossing bieden om meer winst te maken bij het spelen van lotto games.

Alternatief 3: verlaag het maandbedrag

Als je de kosten van lotto echt te hoog vindt voor het geringe bedrag aan winst dat je verdient met de loterij, kun je er ook nog altijd voor kiezen om het maandbedrag van jouw lottoabonnement te verlagen. In dit geval blijf je lid en kun je dus nog altijd blijven winnen, maar heb je wel minder maandelijkse kosten bij het spelen van lotto. Zeker als je de kosten te duur vindt voor wat je ermee wint, is dit een goede oplossing.

 


Leave a Reply