Lotto in een pool spelen

  • 0

Lotto in een pool spelen

Category : Lotto nieuws

Je doet er natuurlijk alles aan om je winstkansen in de loterij te verhogen. Er zijn allerlei tips te vinden over de getallen die je moet kiezen en hoe en waar je moet spelen. De gemakkelijkste weg naar succes is echter nog altijd het spelen met meer loten. Dit kan echter flink duur zijn. Daarom kan het heel aantrekkelijk zijn om de lotto in een pool te spelen. Bijvoorbeeld met collega’s op je werk. Je koopt dan samen een aantal loten en deelt de kosten, maar ook de opbrengsten van de tickets waarmee jullie spelen.

Grotere winstkans

Uiteindelijk is het heel simpel. Elk lot staat voor een bepaalde winstkans. Hoe meer loten je hebt, hoe groter de kans op winst daardoor dus is. Bedenk je wel dat er zeer veel loten in omloop zijn, dus je kans is maar een paar duizendste van een procent. Meerdere loten betekent echter wel meerdere duizendsten. Dit maakt het dus op een goedkope manier iets gemakkelijker om een keer een prijs te pakken. Wat echter ook niet onderschat mag worden, is de sociale factor. Je hebt meer plezier wanneer je samen de lotto speelt als groep. Dat is ook van waarde.

Goed organiseren

Het is belangrijk dat er een goede organisatie wordt neergezet wanneer je op deze manier gaat meespelen. Eén van de spelers moet zich ook opwerpen als de organisator. Die houdt bijvoorbeeld de betalingen bij, maar ziet er ook op toe dat de prijzen op de juiste wijze worden uitgekeerd. Dit is belangrijk omdat er dan geen verwarring kan ontstaan over wat er allemaal wel en niet betaald is en wat er wel of niet uitgekeerd is. Dit zijn namelijk de twee factoren die het vaakst tot een breuk leiden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en door een soort commissaris aan te stellen is dit te voorkomen.

Andere optie: meedoen aan een bestaande groep!

Gelukkig zijn er ook online aanbieders die het zogenaamde groepsspelen zelf aanbieden. Op deze manier doe je mee aan een al bestaande groep, maar hoef je niet zelf alles in de gaten te houden. De voordelen zonder de nadelen dus. Dit systeem van theLotter is betrouwbaar en zonder gedoe. Wil je graag in een groep meespelen? Lees dan eens meer over theLotter.


Leave a Reply