Lotto spelen met het pooling systeem

  • 0

Lotto spelen met het pooling systeem

Category : Lotto nieuws

Wie lotto wil spelen, kan zelf kiezen op welke manier hij of zij dit doet. Eén van de manieren om lotto te spelen, is door gebruik te maken van het pooling systeem. Dit klinkt als een ingewikkeld systeem, maar in feite betekent dit gewoon dat je met een groep mensen gezamenlijk gaat meedoen met een lotto game. Meer weten over lotto spelen met het pooling systeem? Lees dan in dit artikel waarom dit interessant kan zijn en waar je op moet letten als je volgens het pooling systeem gaat spelen.

Het pooling systeem: waarom interessant?

Het pooling systeem is interessant omdat je op deze manier met een hogere inzet kan spelen en dus meer winst kan maken als je goed speelt. Je koopt meer loten met een grotere groep mensen, waardoor je meer kans hebt om een grote prijs te pakken en dus veel winst te maken. Uiteraard moet je de prijs in dit geval wel delen met de mensen die met jou meedoen met het pooling systeem, maar alsnog is de winst met het pooling systeem in veel gevallen groter dan wanneer je alleen zou spelen.

Het pooling systeem: drie belangrijke tips

Als je lotto gaat spelen met het pooling systeem, zijn er enkele tips die je kunt raadplegen om het spelen van lotto games met het pooling systeem zo succesvol mogelijk te maken. De drie belangrijkste tips die je in ieder geval moet raadplegen bij het spelen van lotto volgens het pooling systeem, zijn de volgende:

  1. Word alleen lid van een lotto vereniging met mensen die je kunt vertrouwen. Er moet geld betaald worden en bij winst moet er geld uitbetaald worden, dus het is belangrijk dat je met betrouwbare mensen speelt.
  2. Ga nooit bij een lotto vereniging met meer dan 15 mensen. Doe je dit wel, dan is de opbrengst bij eventuele winst wel heel laag en is het bovendien lastiger om de gezamenlijke lotto games te organiseren.
  3. Stel altijd regels op en zet deze regels zwart op wit. Er is geld in het spel, dus het is belangrijk om goed na te denken over regels en deze ook echt op te stellen op papier.

Er zijn ook vooropgezette poolingsystemen. Bij deze lotto aanbieder wordt het onder de naam groepsspelen aangeboden. Ook deze lotto website heeft een pooling systeem, groepsaankoop geheten.

 


Leave a Reply