Lottoprijs van $15 miljoen verlopen

  • 0

Lottoprijs van $15 miljoen verlopen

Category : Lotto nieuws

Iedereen loopt wel eens wat geld mis. Je verrekent je, je verliest je portemonnee of er is een andere reden. Maar een lottoprijs $15 miljoen mislopen, dat is wel een behoorlijke misser. Je zou toch denken dat je dat niet aan je neus voorbij laat gaan. Toch is dat exact wat er is gebeurd afgelopen nacht.

Tot 19 oktober middernacht

De winnaar van deze enorme lottoprijs had tot 19 oktober middernacht om de prijs op te halen, maar deed dit niet. De prijs van $15 miljoen is daardoor om middernacht op deze datum ongeldig verklaard. En het is niet alsof de man of vrouw met het winnende lot niet genoeg tijd kreeg om de prijs te claimen: de trekking waarin deze prijs van $15 miljoen eruit ging, vond plaats op 22 april van dit jaar! Dat klopt: ruim een half jaar had de gelukkige winnaar of winnares om zich te melden bij het hoofdkantoor van de Florida Lottery in Tallahassee, maar dit is nooit gebeurd.

Check je ticket!

Deze lottoprijs van $15 miljoen was gevallen op een Quick Pick ticket dat was verkocht door The Beer & Liquor Store in Lake Worth in Florida. Alle spelers die in die tijd, dus voor de trekking van 22 april 2015, hun ticket voor de Florida Lottery hadden gekocht, werd met klem geadviseerd om nog eens goed hun ticket te bekijken. Het mocht echter niet baten.

Wat gebeurt er met het geld?

Gelukkig wordt het geld, ondanks dat er geen winnaar is, nog steeds goed besteed. Zo zal 80 procent van het prijzengeld worden overgemaakt naar het Educational Enhancement Trust Fund, een organisatie die helpt de openbare scholen te verbeteren. De overige 20 procent gaat terug in de prijzenpot en kan dus weer gewonnen worden.

Online lotto: nooit je prijs mislopen

Ben jij wel eens bang dat je jouw lottoprijs vergeet te claimen? Met online lotto behoort dit voorgoed tot het verleden! De aanbieder van de online lotto stelt je namelijk automatisch op de hoogte als je een prijs gewonnen hebt. Ook meespelen? Ontdek nu hoe eenvoudig het werkt en lees onze:


Leave a Reply