Maak kennis met Kamal: de grootste pechvogel van 2016

  • 0

Maak kennis met Kamal: de grootste pechvogel van 2016

Category : Lotto nieuws

Naast veel geluksvogels, zat er tussen de leden van de Nationale Postcode Loterij ook één echte pechvogel. Maak kennis met Kamal (21) uit Sittard: een lid van de Nationale Postcode Loterij die in de winnende straat van de loterij woonde, maar toch geen prijs kreeg. Hoe het precies komt dat Kamal als lid op de winnende postcode geen prijs kreeg, lees je in dit artikel.

Geen geld? Geen loten en dus geen prijs

De reden dat Kamal als lid die in de winnende straat woont toch geen prijs heeft gehad, heeft te maken met het feit dat Kamal zijn maandelijkse kosten aan de Nationale Postcode Loterij niet had betaald. De loterij had geprobeerd om de kosten van de vier loten die Kamal afneemt van zijn rekening af te schrijven, maar helaas stond er niet voldoende geld op de rekening van Kamal. En als het om het betalen van de loten aankomt, is de Nationale Postcode Loterij erg duidelijk. Heb je jouw loten niet betaald, dan speel je niet mee en heb je dus geen prijs gewonnen als de jackpot op jouw postcode is gevallen.

Een echte pechvogel

Volgens Kamal had hij geen geld op zijn rekening omdat hij net een nieuwe baan heeft en nog geen salaris had gehad op het moment van de automatische incasso. Hij baalt en niet alleen omdat hij een grote geldprijs is misgelopen. Zo vindt hij het ook vervelend dat de Nationale Postcode Loterij hem niet benaderd heeft over de mislukte automatische incasso, zodat hij nog de mogelijkheid had gehad om alsnog te betalen.

Op de postcode van Kamal werden op 1 januari 2016 maar liefst elf mensen miljonair. Kamal had de twaalfde moeten zijn, maar helaas mocht het niet zo zijn. Op dit moment denkt Kamal aan een mogelijke rechtszaak tegen de Nationale Postcode Loterij, maar het is nog niet zeker of deze rechtszaak inderdaad plaats gaat vinden.

Zeker zijn van deelname?

Speel mee via een online loterij. Dan ben je zeker van deelname en heb je altijd digitaal bewijs. Kijk bijvoorbeeld eens bij Icelotto en speel mee voor de megajackpot van EuroMillions!


Leave a Reply