Man geeft loterij hoofdprijs aan vrouw

  • 0

Man geeft loterij hoofdprijs aan vrouw

Category : Lotto nieuws

Geen idee wat je aan je vrouw moet geven voor haar verjaardag, jullie jubileum of een andere gelegenheid? Een man uit Virginia (Verenigde Staten) had een wel heel origineel cadeau. Hint: je hebt er wel wat geluk voor nodig, maar dan heb je ook wat.

In het geniep

Matthew Dooley kocht al een tijdje in het geniep kraslootjes, omdat zijn vrouw Jewelee het niet mocht weten. Zij had het er namelijk niet zo op dat manlief elke keer geld uitgaf aan de lootjes. Inmiddels is ze van gedachten veranderd, sinds Matthew de vakjes wegkraste met daarachter een hoofdprijs van maar liefst $1 miljoen. Misschien werd ze wel nog meer overtuigd, omdat hij de complete prijs aan Jewelee gaf!

Eerste hoofdprijs in deze loterij

Nog een leuk detail om te vermelden: nog nooit eerder ging de loterij hoofdprijs in deze lotto, Platinum Payout, eruit. De andere 2 hoofdprijzen van $1 miljoen zijn nog niet geclaimd.

Annuïteit

Veel loterijen geven bij de hoofdprijs 2 mogelijkheden voor het uitbetalen: in 1 keer een bedrag of in een annuïteit over een langere periode. In het laatste geval krijg je de volledige loterij hoofdprijs, uitgestreken in termijnen. In het geval van Matthew en Jewelee Dooley gaat het om een periode van 30 jaar. Had ze in plaats daarvan voor de cash optie gekozen, dan had ze $537.393 gekregen en had daar nog belasting af gemoeten. Het geld wordt overigens goed besteed: Jewelee wil de rekeningen aflossen. De winkel die het winnende lot verkocht, komt er ook leuk van af. De eigenaar krijgt een bonus van $10.000.

Ook een mooie prijs winnen?

Iedereen wil wel een loterij hoofdprijs winnen! Hoe hoog wil je de prijs hebben? Vooral de Powerball loterij en de Mega Millions loterij kennen hoge jackpotten, maar ook de EuroMillions loterij heeft een niet te onderschatten hoofdprijs. Wil je meer weten over 1 van deze loterijen? Klik dan hieronder de loterij van jouw keuze aan en ontdek hoe jij online vanuit je luie stoel kunt meespelen! Lees meer over:


Leave a Reply