Meer winst maken met de loterij: de numerologie strategie

  • 0

Meer winst maken met de loterij: de numerologie strategie

Category : Lotto nieuws

Wie echt winst wil maken door de loterij te spelen, moet een goede strategie hebben bij het spelen van de loterij. Er zijn diverse strategieën die je kunt hanteren bij het spelen van de lotto, maar niet alle strategieën zijn even goed. Eén van de strategieën die de afgelopen jaren wel veel winsten heeft opgeleverd bij loterijspelers over de gehele wereld, is de numerologie strategie. Wat deze strategie precies inhoudt en hoe je lotto speelt met deze strategie, lees je in dit artikel.

Lotto spelen met de numerologie strategie

De term ‘numerologie strategie’ klinkt misschien wat ingewikkeld, maar in feite is deze strategie helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen om volgens deze strategie te spelen, is het kiezen van een getal dat een belangrijke betekenis voor je heeft. Het kan je leeftijd zijn, maar je kunt ook je geboortejaar of je trouwdatum nemen. En heb je geen getal dat echt een bijzondere betekenis voor je heeft? Dan neem je gewoon je geluksgetal.

Heb je een geluksgetal gekozen dat uit meerdere cijfers bestaat, dan moet je dit getal terugbrengen naar één cijfer. Je telt alle getallen bij elkaar op, tot je nog maar één getal over hebt. Is jouw favoriete getal bijvoorbeeld 1993 omdat je in dit jaar geboren bent, dan tel je deze cijfers bij elkaar op. Zo krijg je 1+9+9+3 (21), waarna je weer 2+1 doet. Uiteindelijk kom je op deze manier op het getal 3, dat jouw nieuwe geluksgetal is voor de volgende trekking.

Jouw geluksgetal gebruiken bij de lotto

Heb je een geluksgetal, dan kun je dit getal invoeren bij het aanschaffen van nieuwe loterij loten. Heb je met dit getal geen winst gemaakt? Dan kies je gewoon een nieuw geluksgetal volgens de numerologie strategie en probeer je het nog een keer met jouw nieuwe favoriete getal.

Nog meer winkans? Probeer de Loterij Professor. Lees hier onze Loterij Professor ervaringen.

 


Leave a Reply