Meespelen met internationale loterijen op je telefoon: het is mogelijk

  • 1

Meespelen met internationale loterijen op je telefoon: het is mogelijk

Category : Lotto nieuws

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone tegenwoordig om Pokémon te vangen, maar hier valt niets mee te verdienen. Wil je een app op je telefoon zetten waar je echt geld aan over kunt houden? Dan kun je de mobiele app van theLotter downloaden. Meer over deze app, lees je in dit artikel.

theLotter: uitslagen van 80 internationale loterijen op je telefoon

theLotter heeft een mobiele applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om de loterij uitslagen van maar liefst 80 internationale loterijen op je telefoon te bekijken. Hier blijft het overigens niet bij, want van een groot deel van de loterijen kun je ook loten kopen om zelf mee te spelen met deze internationale trekkingen.

Bij het kopen van loten via de app van theLotter, kun je uit vele verschillende speelopties kiezen. Je kunt kiezen uit individuele loten, groepsspel-aandelen en zelfs voor bundels van loterijen, zodat je met meerdere trekkingen mee kunt spelen. Bij ieder van de opties kun je weer kiezen voor een eenmalige deelname, een multi-trekking pakket of een abonnement, waarmee je voor langere tijd mee kunt spelen. Bij het betalen van je loten heb je weer de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, zodat je helemaal zelf kiest hoe je speelt én betaalt.

De mobiele app van theLotter: voor iedereen met een iPhone of iPad

De mobiele app van theLotter wordt aangeboden in de App Store van Apple en dit betekent dat iedereen met een iPhone of iPad de app kan downloaden. Heb je de app gedownload, dan maak je een account aan om jouw favoriete loten te kopen, te betalen en mee te spelen met de volgende trekking of trekkingen.

Wil je de mobiele app van theLotter slechts eenmalig proberen? Dan koop je een los lot van een loterij naar keuze om te achterhalen of je het prettig vindt om mee te spelen met internationale loterijen door gebruik te maken van een mobiele app.


1 Comment

j van engelen

augustus 22, 2016 at 12:14 pm

ik wil jullie warschuwing ik heb en sms ontvangen met de mededeling dat ik had 1 million engelse pond gewonene en dat ik moet en email versturen naar officialpowerball outlook.com de telefoonnr dat staat in bij de sms is 447570522284 ik heb geen moderne telefoon dus geen whatsapp en ook niet angemeld bij deze zogename loterij en ik trap ook niet erin!! maar andere mensen wel

Leave a Reply