Meespelen met Lotto: hoe in ik mijn prijs?

  • 0

Meespelen met Lotto: hoe in ik mijn prijs?

Category : Lotto nieuws

Als je geld hebt gewonnen door met Lotto mee te spelen, wil je natuurlijk wel dat je jouw prijs op de juiste manier kunt innen. Heb jij een (grote) prijs gewonnen en wil je weten hoe je dit geld kunt ontvangen van Lotto? Lees dan in dit artikel hoe je prijzen kunt innen als winkelspeler, als online speler en als abonnee en je weet precies wat je moet doen als je een prijs hebt gewonnen bij deze loterij.

Een prijs innen als winkelspeler

Het innen van een prijs als winkelspeler werkt als volgt. Prijzen tot 50 euro kun je met een geldig deelnamebewijs direct uit laten betalen bij de winkelier en er zijn zelfs winkeliers die tot 449 euro uitbetalen aan hun deelnemers. Heb je een prijs tot 5000 euro gewonnen, dan moet je jouw deelnameformulier ingevuld en aangetekend per post versturen naar Stichting De Nationale Sporttotalisator, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Stuur ook een kopie van een legitimatiebewijs mee en vergeet zeker het deelnameformulier niet op te sturen in de brief. De kosten voor het versturen van het deelnamebewijs, worden bij het uitbetalen van de winst terugbetaald en extra op de rekening gestort.

Heb je meer dan 5000 euro gewonnen, dan moet je naar het hoofdkantoor van Lotto in Rijswijk om je prijs in ontvangst te nemen. Om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met de Lotto klantenservice.

Een prijs winnen als internetspeler

Speel je met Lotto mee via het internet, dan kun je zelf kiezen hoe je jouw prijs uit wil laten betalen. Zo kun je het geld op je account van Lotto laten storten, maar is het ook mogelijk om het prijzengeld op je rekening gestort te krijgen. Je kunt je voorkeur doorgeven door naar ‘instellingen’ te gaan, te klikken op ‘accountgegevens’ en vervolgens ‘geldprijzen’ te selecteren.

Een prijs innen als abonnee

Heb je een Lotto abonnement en heb je een prijs gewonnen bij de loterij? Dan hoef je niets te doen als de prijs lager is dan 14.000 euro, want Lotto regelt de volledige uitbetaling voor jou als abonnee. Heb je een prijs gewonnen die hoger is dan 14.000 euro, dan kun je jouw prijs ophalen op het hoofdkantoor van Lotto in Rijswijk.

 


Leave a Reply