Miljoenenwinnaar blijkt na twintig jaar nog altijd dezelfde

  • 0

Miljoenenwinnaar blijkt na twintig jaar nog altijd dezelfde

Category : Lotto nieuws

In Engeland is onlangs een opvallende ontdekking gedaan. Daar werden oude winnaars van jackpotprijzen opgezocht. Toen een speler die in de jaren negentig meet dan twaalf miljoen pond wist te winnen werd opgezocht bleek die zijn leven nog altijd exact zo te leven als hij deed voor hij de prijs won. Zo woonde hij twintig jaar later nog altijd in zijn ouderlijk huis. Ook had hij zijn baan als meubelmaker bij de plaatselijke meubelhandelaar nooit opgezegd. Dit is opvallend omdat de prijs de op vier na grootste aller tijden was in Engeland. De Brit stond enige tijd flink in de belangstelling.

Alles hetzelfde

Hoewel hij na het winnen van de prijs alles met zij leven had kunnen doen koos hij ervoor om alles bij het oude te laten. Zo is hij bijvoorbeeld ook altijd vrijgezel te blijven. Dit is een belangrijke reden voor de man, nu 51 jaar oud, om na ruim twintig jaar nog altijd bij zijn ouders te wonen. Na in het begin enige tijd in de aandacht te hebben gestaan koos de man, die David Ashcroft heet, ervoor om in de luwte te leven. Het is dan ook bij niemand echt bekend wat hij eigenlijk met de ruim twaalf miljoen pond die hij won gedaan heeft.

Speculaties

Doordat Ashcroft nauwelijks veranderd is in twintig jaar zijn er veel speculaties losgekomen. Zo denken sommige mensen bijvoorbeeld dat niet hij, maar juist zijn zus de echte winnaar van de loterij in mei 1997 is geweest. Dat hij een caravan in Wales heeft en zijn ouders een SUV van een bekend merk zou erop duiden dat zijn zus die cadeau heeft gedaan. Zelf wil de voormalig winnaar niets loslaten over zijn geld. Toen een Engelse krant bij hem aanklopte verwees hij hen door naar een financiële instantie voor hun vragen. Hoe het echt zit is daardoor nog altijd een mysterie.


Leave a Reply