Miljonair worden met de jaarwisseling? Koop een lot!

  • 0

Miljonair worden met de jaarwisseling? Koop een lot!

Category : Lotto nieuws

Oudejaarsdag en nieuwjaarsdag zijn standaard erg feestelijk, maar er is een manier om deze dagen nog feestelijker te maken. Doe je namelijk mee met een loterij die een trekking organiseert op 31 december om 0:00 uur, dan kun jij het nieuwe jaar zomaar ingaan als miljonair. Wil jij ook kans maken op miljoenen als de klok 12 uur slaat op 31 december? Koop dan een zogeheten oudejaarslot en wie weet ben jij dit jaar wel de gelukkige die het jaar 2016 als miljonair ingaat. Meer over het aanschaffen van een oudejaarslot, lees je in dit artikel.

Wat is een oudejaarslot?

Een oudejaarslot is een speciaal lot van de loterij dat voor de jaarwisseling verkocht wordt. De trekking van de loterij vindt plaats op 31 december om 0:00 uur, wat betekent dat je de uitslag van de loterij direct na de jaarwisseling kunt bekijken. Heb je een groot bedrag gewonnen, dan ga je het nieuwe jaar als heuse miljonair in en kun je de rest van de dag feesten om jouw geluk te vieren. Of je kijkt bij de grote loterijen in de wereld voor nog grotere prijzen.

Waar kun je een oudejaarslot kopen?

De loterij die oudejaarsloten aanbiedt, is de Staatsloterij. Dit is een populaire en volledig betrouwbare loterij in Nederland die al veel mensen blij heeft gemaakt met grote geldprijzen. En omdat je geen abonnee hoeft te zijn om een oudejaarslot van de Staatsloterij te kunnen kopen, kan iedereen zijn of haar geluk beproeven tijdens de jaarwisseling door dit speciale lot aan te schaffen.

De Staatsloterij biedt verschillende soorten oudejaarsloten aan, namelijk:

  • Een half lot: een half lot kost 15 euro per stuk.
  • Een heel lot: een heel lot kost 30 euro per stuk.
  • Een straatje met halve oudejaarsloten (tien stuks): 150 euro.
  • Een straatje met hele oudejaarsloten (tien stuks: 300 euro.

Via Icelotto heb je echter nog een mooie mogelijkheid, en dat is groepsaankoop. Je koopt dan een aandeel in een hele hoop loten, waardoor je winkans behoorlijk omhoog gaat. Lees hier meer over groepsaankoop en andere strategie├źn.

Afhankelijk van jouw budget en hoeveel loten je aan wil schaffen om kans te maken op de jackpot, koop je een oudejaarslot naar keuze.

 


Leave a Reply