Nederlandse lotto zoekt winnaar

  • 0

Nederlandse lotto zoekt winnaar

Category : Lotto nieuws

“De Nederlandse Lotto Zoekt Winnaar”: het lijkt een mooie titel voor een ludieke contactadvertentie, maar in Rotterdam is het bittere ernst. De winnaar van €1 miljoen heeft zich namelijk nog niet gemeld. Sinds afgelopen zaterdag wordt al gezocht naar deze gelukkige winnaar.

Nettomarkt

Afgelopen zaterdag promoveerde de Nederlandse lotto opnieuw een inwoner van ons land tot miljonair. De gelukkige winnaar zou bij de Nettomarkt aan de Pleinweg 156 - 172 in Rotterdam het winnende lot hebben gekocht.

Weinig bekend

Helaas is er weinig bekend over de persoon waar de Nederlandse lotto naar op zoek is. Het enige dat er van deze man of vrouw bekend is, is dat hij of zij bij de desbetreffende Nettomarkt in Rotterdam het lot kocht. Mocht je een lot bij deze winkel hebben gekocht en mocht op dat lot de combinatie 3 – 9 – 26 – 28 – 34 – 38 prijken, dan is het zaak om zo snel mogelijk een bezoekje te brengen aan Pleinweg 156 - 172. Dan kunnen de gegevens in orde worden gemaakt, zodat je banksaldo vanaf dan 7 cijfers voor de komma telt! Tenminste: de belasting moet er nog wel af. Het gaat om een brutoprijs die is gewonnen bij de Nederlandse lotto.

1 Augustus

Op 1 augustus vond de trekking van de Nederlandse lotto plaats waarbij deze prijs viel. De persoon in kwestie was de enige die alle 6 getallen juist had voorspeld. Bij het hoofdkantoor van de Nederlandse lotto in Rijswijk zijn ze behoorlijk verbaasd. Het komt niet vaak voor dat een winnaar zo lang op zich laat wachten. Sterker nog: normaal gesproken staan winnaars van grote geldprijzen direct de volgende maandag al bij het hoofdkantoor op de stoep. Rieneke van de Laar, woordvoerder van de Nederlandse Lotto, roept alle spelers in Rotterdam op nog eens goed naar hun loten te kijken.

Nog zo’n voordeel van online spelen!

Online meespelen met de lotto heeft vele voordelen, zoals dat je prijs automatisch wordt uitgekeerd. Je hoeft niets na te kijken, geen kantoor te bezoeken, het gaat allemaal vanzelf. En je kunt met veel grotere prijzenpotten meespelen, zoals die van de Powerball loterij en EuroMillions loterij. Meer weten? Lees dan onze Icelotto ervaringen en theLotter ervaringen.


Leave a Reply