Oma wint loterij en investeert alleen in mobiele telefoon

  • 0

Oma wint loterij en investeert alleen in mobiele telefoon

Category : Lotto nieuws

De meeste mensen die de loterij winnen, geven hun prijzengeld aan allerlei dure spullen uit. Natuurlijk wordt er ook geld gespaard, maar de eerste uitgaven na het winnen van de loterij zijn vaak dure kledingstukken, accessoires, auto’s, vakanties en ga zo maar door. De 95-jarige Ursula McCafferty doet hier niet aan mee, want zij kocht van haar prijzengeld van omgerekend 26.800 euro enkel een mobiele telefoon. Waarom? Ze wil graag foto’s kunnen maken en de weersverwachting op kunnen zoeken.

Het verhaal van Ursula McCafferty

Ursula McCafferty is een 95-jarige vrouw die iedere week een aantal loten koopt om haar geluk te beproeven. Meestal wint ze maar een paar dollar met haar loten, maar dit keer won ze veel meer. Wilde dromen om het prijzengeld uit te geven heeft de vrouw niet, want ze kocht er alleen een nieuwe telefoon voor. “Ik had zo’n kleine telefoon die helemaal niet goed werkte. Ik hoef natuurlijk niet de hele dag naar het toestel te kijken, maar ik wil wel graag foto’s maken en versturen”, aldus de oudere dame.

De rest van het prijzengeld is voor de kids en de bank

Dat de 95-jarige vrouw erg gul is, komt duidelijk naar voren in de manier waarop ze haar prijzengeld uitgeeft. Ze koopt een mobiele telefoon voor zichzelf en zet wat geld op de bank, maar geeft de rest van het prijzengeld aan haar kinderen. “Ik heb besloten dat al mijn kinderen ieder 2000 dollar krijgen. Mijn dochter die hier in de buurt woont, geef ik 3000 dollar. Ze neemt me namelijk altijd mee naar doktersafspraken en dergelijke”, legt de vrouw uit.

Haar kinderen hebben hun moeder al meerdere bloemetjes en cadeautjes gestuurd om haar te bedanken voor de gulle gift. Door de aanschaf van de mobiele telefoon, kan de vrouw hier nu mooie foto’s van maken en naar hen opsturen.


Leave a Reply