Ongelukkige verliezer: Towanda A. Shields

  • 0

Ongelukkige verliezer: Towanda A. Shields

Category : Lotto nieuws

Iedereen die meespeelt met de loterij maakt wel eens een ronde mee waarin er geen (grote) prijs valt op zijn of haar lot. De 47-jarige Towanda A. Shields trok het niet langer en accepteert dit niet meer. Na verschillende keren achter het net gevist te hebben, trok ze op niet zo nette manier ten strijde tegen het personeel van de Amerikaanse staatsloterij, meldt de Washington Post.

Arrestatie

Inmiddels is Shields zo ver gegaan in haar bedreigingen, dat de politie van Pennsylvania een arrestatiebevel heeft uitgevaardigd tegen de vrouw. Dat gebeurde eerder deze maand. Of de sterke arm der wet de 47-jarige vrouw inmiddels heeft kunnen inrekenen, is nog onbekend.

Vijandig

Sinds april vorig jaar worden medewerkers van de loterij in Pennsylvania bestookt met telefoontjes van Shields. In het begin zagen de medewerkers haar als niet meer dan een lastige klant, maar daar kwam al snel verandering in. De loterij ontving steeds meer vijandige en seksueel expliciete berichten. Ze dreigde zelfs personeel van de loterij van Pennsylvania te vermoorden. Ze vertelde medewerkers dat ze ze online had opgezocht en wist waar ze woonden. Ook dreigde ze haar ‘jongens’ op deze argeloze personeelsleden af te sturen.

Stalker

Op een gegeven moment was de maat vol en werd de politie ingeschakeld. Die reageert serieus op de bedreigingen. Robert Appleby, onderzoeker bij de politie, ziet dit niet meer als het simpelweg ventileren van woede. Een dergelijke stalker is in zijn ogen in staat om nog verder te gaan.

Complot

Waar andere mensen hun verlies kunnen relativeren en weten dat de lotto een kansspel is, is Shields ervan overtuigd dat zij geboren is om een grote geldprijs te winnen in de loterij. Het feit dat dit nog niet is gebeurd, is volgens haar het resultaat van een omvangrijk complot. Zo beweerde zij dat de door haar gekozen getallen wel in de loterijen in andere staten naar voren kwamen. In Pennsylvania bleven haar gelukkige getallen echter uit. Shields is van mening dat de loterij haar daarom geld verschuldigd is.


Leave a Reply