Opvallend: man met naam ‘Gambles’ wint twee keer loterij met dezelfde nummers

  • 0

Opvallend: man met naam ‘Gambles’ wint twee keer loterij met dezelfde nummers

Category : Lotto nieuws

Het is ongeveer negen jaar geleden dat Larry Gambles 50.000 dollar won door mee te spelen met de loterij, maar nu heeft hij weer gewonnen. Toeval of niet, Gambles won de loterij met exact dezelfde getallenreeks. Dit keer is de prijs zelfs nog iets hoger dan 50.000 dollar, want Gambles ontvangt nu meer dan een miljoen dollar aan prijzengeld.

Altijd spelen met dezelfde cijferreeks

Sinds Gambles negen jaar geleden de loterij won met zijn favoriete cijfers, speelt hij nooit meer met andere getallen. Hij heeft zijn cijfers overigens niet zomaar gekozen, maar gebruikt de nummers achterop de shirts van zijn favoriete basketbalteam op de middelbare school. Zo speelt hij altijd met de reeks 01-06-12-14-25 en heeft hij hier inmiddels al twee keer een grote geldprijs mee gewonnen. Wat zijn winsten extra leuk maakt, is dat de prijswinnaar ook een erg toepasselijke naam heeft als deelnemer van de loterij. Toeval of niet, Gambles heeft in ieder geval al twee keer geld gewonnen met zijn grappige naam en vertrouwde reeks aan cijfers.

Dat Gambles van routine houdt, is wel duidelijk. Hij speelt niet alleen altijd met dezelfde cijfers, maar haalt zijn loten ook altijd bij hetzelfde benzinestation in de buurt. Toen hij daar enkele dagen geleden bij toeval was, besloot hij om te kijken of hij nog wat gewonnen had met zijn loten. “Toen ik zag dat dat zo was, kon ik het niet geloven!” Gambles ging meteen naar huis om het goede nieuws aan zijn familie mede te delen.

Loterijwinnaar deelt prijs met familie en vrienden

Gambles is gul en deelt zijn gewonnen geldprijs graag met familie en vrienden. Ook wil hij een deel van het geld besteden aan zijn hypotheek, zodat hij in hetzelfde dorp kan blijven wonen waar hij al vele jaren zo gelukkig is. Op de vraag of hij nog advies heeft voor andere mensen die een grote geldprijs willen winnen, antwoordt Gambles dat je altijd met dezelfde cijfers moet blijven spelen. Dat dit in ieder geval bij hem werkt, is wel duidelijk.

 


Leave a Reply