Opvallend: winnares loterij verlaat man voor nog rijkere man

  • 0

Opvallend: winnares loterij verlaat man voor nog rijkere man

Category : Lotto nieuws

Toen het Britse stelletje Jason en Victoria Jones in 2004 maar liefst 2,7 miljoen euro wonnen met de lotto, leek hun leven niet meer stuk te kunnen gaan. Het koppel was pas net getrouwd en schafte meteen een luxe woning en dure sportwagen aan, maar nu gaat het minder goed met het stelletje. Intussen heeft Victoria Jones haar man namelijk verlaten voor een zakenman die nog rijker is en wel tien keer zo veel geld bezit als haar arme ex-man.

Huwelijk loterijwinnaars kapot door stress

De meeste mensen denken dat je lekker kunt ontspannen als je de loterij hebt gewonnen en genoeg geld hebt om van alles te doen, maar volgens Victoria Jones is dit zeker niet het geval. “Het brengt heel wat stress met zich mee, dat mensen je altijd definiëren als lottowinnaar. Ook nu nog, mensen behandelen je anders.”

Door de stress die het koppel had, ging het vorig jaar fout in hun relatie. Victoria vertelde haar man dat ze hem zou verlaten, maar wilde het nog één keer met hem proberen tijdens een luxe vakantie. Deze poging om de relatie te rijmen ging echter fout toen haar echtgenoot berichten onderschepte van Mike Clare, een van de rijkste mannen van Engeland. Victoria is overigens niet de enige met wie Mike Clare sms’t, want de man schijnt een echte rokkenjager te zijn. Hij is nog wel getrouwd, maar woont apart van zijn vrouw en gaat met veel verschillende vrouwen uit.

Relatie Jason en Victoria officieel voorbij

Een rokkenjager met veel vriendinnetjes of niet, door de relatie tussen Victoria Jones en Mike Clare is het huwelijk van Jason en Victoria officieel voorbij. Ze zijn nu bezig hun bezittingen te verdelen, wat volgens Jason erg pijnlijk is. “De bezittingen waar we ooit zo blij mee waren, zijn we nu onderling aan het verdelen”, zo vertelt hij diverse nieuwsbronnen.


Leave a Reply