Opvallende tips van een zevenvoudig lottowinnaar

  • 0

Opvallende tips van een zevenvoudig lottowinnaar

Category : Lotto nieuws

Er zijn voldoende tips te vinden over hoe je de lotto zou moeten kunnen winnen. De meeste tips die je zal vinden komen dan ook altijd ongeveer op hetzelfde neer. Kies bepaalde nummers, doe dingen volgens routine, sluit de computer zo veel als mogelijk buiten. Anders is dat voor zevenvoudig lottowinnaar Richard Lustig uit Engeland. Die geeft namelijk sinds kort tips weg die hem sterk hebben geholpen bij het winnen van zijn prijzen. De tips die hij geeft zijn zeer opvallend. Ze zijn immers flink anders dan de gebruikelijke aanwijzingen. Dit maakt interessant om eens te kijken in welke mate die kunnen helpen.

Het budget

De eerste tip die hij geeft heeft te maken met het budget. Waar anderen aangeven dat meer loten kopen altijd meer kans geeft, daar ziet de man die zeven keer een prijs pakte dit anders. Volgens Richard Lustig is het vooral belangrijk om een bepaald budget vast te stellen en je daar altijd aan te houden. Zelfs wanneer je een keer wat meer te besteden hebt is dit nodig. Geef nooit meer uit dan de grens die je voor jezelf hebt gesteld voor loten in de loterij. Dit geeft meer kans om goed te scoren, zo stelt hij. Wie teveel uitgeeft wint niets.

Kies een andere locatie

Het is belangrijk om veel research te doen. Hoewel recent onderzoek bijvoorbeeld nog aangaf dat een aantal plekken boven gemiddeld vaak winnende loten verkoopt, gelooft Richard Lustig erin dat het belangrijk is om juist altijd nieuwe plekken op te zoeken. Wanneer er net een prijs gevallen is, dan is de kans kleiner dat het direct weer gebeurd. Tenminste, dit voordeel geldt in ieder geval in psychologisch opzicht. Door altijd op zoek te gaan naar een andere locatie, geef je jezelf meer vertrouwen om bepaalde getallen te kiezen en het lot te kopen dat jij wilt hebben.


Leave a Reply