Opzeggen Postcode Loterij via website bijna onmogelijk

  • 0

Opzeggen Postcode Loterij via website bijna onmogelijk

Category : Lotto nieuws

Het opzeggen van de Postcode Loterij bleek via de website bijna onmogelijk. Er waren zoveel hindernissen om je dure abonnement op te zeggen, dat veel deelnemers tevergeefs hun dure abonnement maar door lieten lopen. Dit hoeft niet meer. De site is aangepast, waardoor je abonnement bij de Postcode Loterij opzeggen makkelijker is geworden.

Nogal agressieve marketing

De Postcode Loterij staat bekend om hun nogal agressieve marketing. De grenzen van de Reclame Code Commissie worden geregeld opgezocht. De boodschap wordt geregeld op een dermate slinkse wijze verpakt, dat argeloze gedupeerden ineens vastzitten aan abonnementen, vaak voor tientallen euro’s per maand. Opzeggen is bij de Postcode Loterij nooit eenvoudig geweest. En ben je eenmaal door de tergende procedure heen, dan word je bestookt door telemarketeers die je met allerlei lokkertjes terug proberen te halen. Dat de website zijn eigen steentje bijdraagt aan het nog moeilijker maken van het opzeggen, is dus eigenlijk meer logisch dan verbazingwekkend.

Overspoeld door klachten

De Consumentenbond werd overspoeld door klachten van gedupeerden die maar niet hun abonnement van de Postcode Loterij konden opzeggen. De loterij reageerde, hoe kan het ook anders, verbaasd. Zelf beroepen ze zich op een terugkerend klantenonderzoek, waarbij de ledenservice steevast hoog beoordeeld wordt. Toch kon de Postcode Loterij uiteindelijk niet anders dan zwichten onder de felle kritiek. Opzeggen via de website is daardoor eenvoudiger geworden.

Onmogelijk gemaakt

Ook op de agressieve manier waarmee opzeggers het telefonisch onmogelijk wordt gemaakt, heeft de Consumentenbond kritiek geuit. 6 ‘Undercover’ medewerkers van de Bond speelden mee met de loterij, om vervolgens op te zeggen. De helft van deze deelnemers kregen te maken met zulke volhardende telefonisten, dat ze bijna niet konden opzeggen. Pas na intensief aandringen werden de loten stopgezet. De Postcode Loterij heeft beloofd hiernaar te kijken, alhoewel ook op dit punt de eerdergenoemde klanttevredenheid werd aangehaald.

Andere loterij kiezen?

Het is geen nieuws dat je abonnement van de Postcode Loterij opzeggen een ongelooflijk moeilijke onderneming is. Wil je meespelen voor mooie prijzen zonder de angst dat je door agressieve telemarketeers wordt bestookt? Kijk dan eens bij onze betrouwbare online lotto aanbieders. Je kunt dan ook nog eens meedoen voor echt grote prijzen, zoals de EuroMillions Superdraw!


Leave a Reply