Ouder echtpaar wint 2 keer in 1 week de loterij!

  • 0

Ouder echtpaar wint 2 keer in 1 week de loterij!

Category : Lotto nieuws

We hebben de laatste tijd wel vaker berichten over geluksvogels. Er zijn bijvoorbeeld berichten van mensen die meerdere keren de loterij winnen. Meerdere keren prijs in 1 week hebben we echter nog nooit gezien. Tot nu.

Telly Bingo

In Meath (een Ierse graafschap) woont een stel dat zich door 2 gelukkige winsten nu ruim een ton rijker mag rekenen. Vorige week gebeurde het. Eerst was het de vrouw die een gelukje had. Op donderdag mocht ze een prijs van 10.000 euro incasseren. Ze had even daarvoor een lot gekocht in de Eurospar winkel in Duleek, een plaats in de graafschap Meath. Ze won het bedrag bij de Telly Bingo.

Quick Pick

Op zaterdag, 2 dagen later dus, sleept haar man nog eens 92.652 euro binnen met de Lotto Match 5 Plus Bonus. De man had een quick pick ticket gekocht, eveneens in de eerdergenoemde Eurospar. De 2 overgrootouders weten nog niet waar ze het geld aan gaan uitgeven. In ieder geval zullen ze wat lokale goede doelen steunen en het huis opknappen.

Betekenisvolle dagen

Beide trekkingen voor de loten waren op betekenisvolle dagen voor het stel. De donderdag waarop de vrouw 10.000 euro won, was tevens de dag waarop hun zoon jaren daarvoor was gestorven. De zaterdag was de datum waarop hij destijds was begraven. “Wij geloven echt dat hij daarboven over ons waakt,” verklaarde het stel.

Opsteker voor de regio

Ook de uitbater van de Eurospar, Michael Bennett, is zeer tevreden met het nieuws van de dubbele winst van het stel. Hij feliciteert de winnaars en noemt de winst daarnaast een opsteker voor de regio, die nog steeds herstellende is van een recessie.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een winkel in Meath zoveel mooie prijzen mag uitkeren. Vorige week verkocht de Centra Shop in Carlanstown, Kells (een eveneens in Meath gelegen plaats) een lot van EuroMillions waar 500.000 euro op was gevallen. Afgelopen augustus had dezelfde winkel een EuroMillions Match 5 + Lucky Star lot verkocht waar 436,958 euro op was gevallen.


Leave a Reply