Powerball jackpot naar $70 miljoen!

  • 0

Powerball jackpot naar $70 miljoen!

Category : Lotto nieuws

De Powerball jackpot is voor de trekking van 18 juli verhoogd naar $70 miljoen. Bij de trekking van 15 juli is de jackpot niet gevallen. Lees meer over de Powerball loterij en hoe jij kunt meedingen naar de jackpot.

Nooit meer werken

De Powerball jackpot van $70 miljoen is een mooi bedrag om te winnen, maar is zeker niet de hoogste in de geschiedenis van de loterij. Die dateert namelijk van 18 mei 2013. Toen won Gloria MacKenzie uit Zephyrhills (Florida, Verenigde Staten) ruim het 8-voudige, namelijk $590,5 miljoen. Dat maakt deze jackpot echter niet onaantrekkelijk. $70 miljoen dollar is meer dan genoeg om nooit meer te hoeven werken, bijvoorbeeld. Een mooie kans dus om in te stappen in de Powerball loterij!

15 juli: nieuwe miljonair dankzij Powerball

De Powerball jackpot is misschien niet gevallen afgelopen trekking, maar er zijn wel degelijk mooie prijzen uitgekomen. Een gelukkige winnaar uit Florida won $1 miljoen, en zo heeft de VS er een nieuwe miljonair bij. Overigens ging de Powerball jackpot van $70 miljoen er onlangs nog uit. Een gelukkige winnaar uit Missouri (Verenigde Staten) streek dit bedrag nog afgelopen 4 juli op.

Uitslag laatste trekking

Afgelopen trekking van de Powerball werden de volgende nummers (witte ballen) getrokken: 13-16-34-45-50. De rode bal was nummer 11 en het Power Play nummer was 2.

Meer weten over de Powerball loterij?

Wil jij deze Powerball jackpot winnen? Ontdek dan alles over deze unieke loterij, inclusief mogelijkheden om je winkans flink te vergroten! Lees hier meer over de Powerball loterij.

Nog meer winnen?

Op 17 juli is er ook nog de trekking van de Mega Millions loterij. Bij deze trekking staat de jackpot op maar liefst $140 miljoen! Je kunt nu online meespelen met deze loterij via onder andere Icelotto. Je vult online je rijtjes in (of laat de computer kiezen) en betaalt via iDEAL of creditcard. Alles wijst zich vanzelf op de duidelijke Nederlandse site. En met groepsspelen maak je nog meer kans op prijzen! Lees meer over Icelotto.


Leave a Reply