Powerball lot kopen

  • 0

Powerball lot kopen

Category : Lotto nieuws

Een Powerball lot kopen is tegenwoordig heel eenvoudig. Doe dit echter niet overhaast! Weet hoe je geld bespaart en hoe je je winkans verhoogt als je een Powerball lot gaat kopen. Lees dit artikel.

Goedkoopste Powerball lot kopen?

Speel nu mee vanaf slechts €3,00! Koop je Powerball lot bij Jackpot.com. Klik hier om Jackpot.com te bezoeken!

Leer van onze ervaringen

Vroeger kon je alleen een Powerball lot kopen in de Verenigde Staten. Deze Amerikaanse loterij was daardoor voor ons Europeanen een stuk minder bereikbaar. Tegenwoordig is het allemaal een stuk eenvoudiger. Dankzij de komst van het internet, is deze waanzinnige loterij nu voor iedereen bereikbaar. Als je nog geen loterij ervaring hebt, kun je echter een overhaaste beslissing nemen met het kopen van loten. Wij kennen deze loterij al langer (zie ook onze Powerball loterij ervaringen). Lees daarom hieronder waar je op moet letten.

Winkans verhogen

Je kunt gewoon een Powerball lot kopen en daarmee kijken of je wint. Er zijn echter ook nog enkele dingen die je kunt doen om je winkans te verhogen. Veel mensen houden bijvoorbeeld vast aan een lottostrategie. Zo kun je met geluksgetallen werken, met woorden die je omzet in getallen en nog veel meer. Wat ons betreft zijn er echter maar 3 manieren om meer kans te maken op een grote prijs:

1. Meer loten kopen

Hoe meer loten je hebt, hoe meer kans je maakt. Dat is een heel simpel rekensommetje. Heb je 2 loten, dan maak je 2 keer zoveel kans als wanneer je er 1 hebt. Heb je er 3, dan maak je 3 keer zoveel kans als met 1 lot. Dat is nu eenmaal zo. Met andere woorden: is je kans met 1 lot 1 op 100, dan is je kans met 2 loten 1 op 50 en met 5 loten zelfs nog maar 1 op 20. Vandaar dat meer loten kopen een logische strategie is om meer kans te maken.

2. Vaker meespelen

Hoe vaker je meespeelt, hoe vaker je kans hebt op een prijs. Dat is eveneens logisch. Omgekeerd is het namelijk ook zo: als je niet meespeelt, heb je ook geen kans op een prijs. Je kunt dus overwegen om een abonnement te nemen bij een online aanbieder. Dan maak je meer kans dan wanneer je 1 keer een Powerball lot koopt.

3. Groepsspelen

Speel je met een groep en iedereen heeft 1 of meer loten, dan vergroot je de kans. Maar waar vind je een groep om mee te spelen? Online aanbieders Icelotto en theLotter hebben hier iets slims op gevonden. Zij hebben al een groep voor je samengesteld. Je koopt niet een Powerball lot, maar een aandeel in een hele groep loten. Valt er een prijs op 1 of meer van deze loten, dan krijg jij uitbetaald naar jouw aandeel. Dus heb jij bijvoorbeeld een aandeel van 10% in een groep loten, dan krijg je 10% van elke prijs die er valt. Met Powerball jackpotten van over de 100 miljoen dollar heb je dan nog steeds een enorme prijs te pakken!

Waar wil jij je Powerball lot kopen?

Je kunt een Powerball lot kopen bij 1 van de onderstaande aanbieders. Vergelijk en kies zelf welke aanbieder het beste bij jouw wensen past. De keuze is aan jou: ga je voor de laagste prijs, of kies je voor een aanbieder met Nederlandse site en de mogelijkheid om met een groep te spelen? Maak hieronder je keuze!

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Meespelen?
Icelotto €5,16 Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com €3,00 Nee Ja Klik hier >>
theLotter $15,00 (3 rijen) Ja Ja Klik hier >>

Leave a Reply