Powerball recordjackpot op $1,3 miljard!

  • 0

Powerball recordjackpot op $1,3 miljard!

Category : Lotto nieuws

Tijd om weg te dromen met de Powerball recordjackpot van $1,3 miljard. Wat kun je allemaal met dit geld doen? Een huis, boot, privéjet en een paar auto’s behoren natuurlijk tot de mogelijkheden, maar er zijn ook nog uitzinnigere ideeën. Laten we er eens een paar leuke voorbeelden bij pakken.

1. Disney World

Het is alweer een jaar of 5 geleden dat Walt Disney World, het befaamde pretpark in Florida, werd gewaardeerd. Het pretpark, dat het meest waardevolle onroerend goed is in heel Florida, werd geschat op iets meer dan $1,3 miljard. Het valt daarmee dus eigenlijk net buiten het budget wat je met de Powerball recordjackpot bij elkaar hebt gewonnen. Wie weet mag je wat afdingen.

2. De Koh-I-Noor diamant

Hoewel kenners geen prijs aan de diamant durven te hangen, zou je in theorie genoeg op je bank moeten hebben om de Koh-I-Noor diamant aan te schaffen. Of je koopt de duurste diamant ooit op waarde geschat (de Cullinan van $400 miljoen) en koopt van het resterende bedrag van je Powerball recordjackpot de nodige spullen om het ding uit handen van het boevengilde te houden.

3. Een collectie Fabergé-eieren

Je moet ervan houden, maar dan kun je er ook flink wat geld in kwijt. Het duurste Fabergé-ei ooit was $33 miljoen waard, dus je kunt een flinke collectie bouwen.

4. De 28 duurste boeken ter wereld

Voor de boekenwurm is de Powerball recordjackpot de uitgelezen kans om een wel heel bijzondere collectie aan te schaffen, namelijk die van de 28 duurste boeken ter wereld. Samen kosten ze ‘slechts’ $274 miljoen, dus je hebt nog ruim $1 miljard over om er een mooie bibliotheek omheen te bouwen.

5. Een wereldreis – voor de rest van je leven

Ervaringen zijn meer waard dan spullen, zeggen ze. Met $1,3 miljard kun je ruim 53 jaar in de allerduurste suite van ’s werelds allerduurste hotel verblijven (de Royal Penthouse Suite in Hotel President in Genève). Of je boekt iets minder luxe suites van, pak ‘m beet, $1.000 tot $5.000 per nacht, en maakt de rest van je leven een wereldreis. Als je het zat bent, koop je gewoon een huis op de plek die je het beste bevallen is.

Meedoen?

Wil je op de valreep nog kans maken op die Powerball recordjackpot? Kijk dan hieronder waar jij je loten kunt kopen. Of lees eerst meer over de Powerball loterij.

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Meespelen?
Icelotto €5,16 Ja Ja Klik hier >>
365LottoWorld €4,80 Ja Nee Klik hier >>
theLotter $15,00 (3 rijen) Ja Ja Klik hier >>

Leave a Reply