Powerball winnaars van $70 miljoen bekend

  • 0

Powerball winnaars van $70 miljoen bekend

Category : Lotto nieuws

Powerball winnaars speelden 23 jaar met zelfde nummers

De Powerball winnaars die met de jackpot van $70 miljoen aan de haal gingen, speelden al ruim 2 decennia met dezelfde nummers. In hun geval bleek dus dat de aanhouder wint. Afgelopen 4 juli viel het stel in de prijzen.

Geluksnummers

De 2 kersverse Powerball winnaars speelden al 23 jaar met hun eigen geluksnummers. Deze nummers waren opgebouwd uit verjaardagen in de familie. Dat bleek een gouden greep op 4 juli, want toen klopten deze nummers ineens met de 5 witte ballen en de Powerball. Alleen als al deze getallen overeenkomen, win je de jackpot. Voor deze trekking stond die jackpot, zoals hierboven al duidelijk werd, op $70 miljoen.

Tom en Cathy Rea

Vandaag werden de prijswinnaars bekend gemaakt door de Missouri Lottery in de Verenigde Staten. Het zijn de 62-jarige Tom Rea en zijn vrouw Cathy, woonachtig in het Amerikaanse St. Louis. Zij kwamen afgelopen vrijdag hun prijs ophalen in Jefferson City, waar het hoofdkantoor van de Missouri Lottery gevestigd is. Wat de 2 met hun nieuw verworven fortuin gaan doen, is nog onduidelijk. De kans is echter groot dat Tom zijn baan in het gebouwenonderhoud zal verruilen voor een vervroegd pensioen.

Ook meedoen met de Powerball loterij?

De Powerball jackpot van $70 miljoen mag dan net zijn gevallen, de huidige jackpot liegt er ook niet om! Vanavond staat er maar liefst $100 miljoen op het spel. Er zijn nog tickets te krijgen voor deze trekking, maar dan moet je er wel snel bij zijn. Hoe kun je meespelen? Lees daarover meer in ons artikel over de Powerball loterij.

Mega Millions jackpot op $25 miljoen

Aanstaande vrijdag wordt Mega Millions weer gespeeld. Doordat 2 trekkingen geleden daar de hoofdprijs van $152 miljoen werd gewonnen, staat de jackpot in deze loterij momenteel op een (nog steeds heel hoge) $25 miljoen. Ook aan deze loterij kun je online deelnemen. Lees hier meer over de Mega Millions loterij.


Leave a Reply