Prijzenpotten verschillende lotto’s lopen hard op

  • 0

Prijzenpotten verschillende lotto’s lopen hard op

Category : Lotto nieuws

De prijzen willen er maar niet uit vliegen. De jackpotten en prijzenpotten van verschillende loterijen over de hele wereld lopen daarom in rap tempo op. Dat betekent dus ook dat de wereld op enig moment een aantal nieuwe meervoudig miljonairs mag gaan verwelkomen. Het is opvallend dat dit gelijktijdig aan de orde is op meerdere plekken op de wereld. De reden hiervoor is niet direct aan te wijzen. De winnende getallen zijn simpelweg nog niet verkocht in de afgelopen periode. De laatste keer dat het gebeurde dat gelijktijdig op meerdere plekken de prijzenpot ver opliep was in 2015.

Miljoenenprijzen

De prijzen lopen inmiddels al op tot in de miljoenen. In het Caribisch gebied staat bijvoorbeeld een jackpot 25,5 miljoen dollar klaar voor het winnende lot. Deze loterij was ook onderdeel van de groep oplopers in 2015. Destijds bleef de teller uiteindelijk steken op 34 miljoen dollar toen het winnende lot werd getrokken. Die prijs is ook nog altijd de hoogste in de geschiedenis van de betreffende loterij. De gemoederen lopen inmiddels flink op en steeds meer mensen besluiten om meer loten te kopen of daadwerkelijk voor het eerst mee te gaan spelen nu de loterij zo ver is opgelopen. Meer loten betekent ook meer mogelijkheden.

Engeland in Amerika

Ook in de Verenigde Staten is in bepaalde gebieden de belangstelling voor de plaatselijke loterij toegenomen. In Texas is ook de jackpot tot over de vijftien miljoen geraakt inmiddels. Wat opvalt is dat het aantal kleine prijzen bij de laatste trekking van deze loterij juist groter was dan in lange tijd het geval was. Het winnende lot zat er echter nog niet tussen. In Engeland is de prijs een stuk kleiner. Ook hier is echter inmiddels vijf miljoen pond te winnen met de juist combinatie van getallen. In de laatste trekking in deze loterij ging er wel een prijs van een miljoen uit.


Leave a Reply