Saskia uit Amsterdam krijgt drie keer grote geldprijs bij Postcode Loterij

  • 0

Saskia uit Amsterdam krijgt drie keer grote geldprijs bij Postcode Loterij

Category : Lotto nieuws

De 53-jarige Saskia uit Amsterdam wordt letterlijk achtervolgd door prijzen van de Postcode Loterij. In het jaar 2006 won ze 54.000 euro, in 2010 kwam daar nog eens 4000 euro bij en nu is bekend gemaakt dat de vrouw nog een keer geld heeft gewonnen. Dit keer mag ze 12.500 euro op haar rekening bijschrijven: een zeer aantrekkelijke prijs. Opvallend detail? De laatste prijs die ze ontving, viel op het adres waar ze 16 jaar geleden al vertrok.

Een bizar verhaal over drie grote geldprijzen

Het is een bijzonder verhaal, het verhaal van Saskia uit Amsterdam. “De prijzen van 2006 en 2010 won ik op mijn huidige adres”, vertelt de Amsterdamse. “Wat ik niet wist, is dat ik ok nog een lot te hebben op het adres waar ik daarvoor woonde. Daar ben ik in het jaar 2000 al weggegaan, maar ik weet me nog wel te herinneren dat ik toen de Postcode Loterij op wilde zeggen. Ik wilde het wel doen, maar heb het blijkbaar niet gedaan.” Ze wist dus niet dat ze nog een lot had op dat adres, maar won er wel mooi 12.500 euro mee.

Tip van Saskia: geef het geld niet meteen uit

Als echte ervaringsdeskundige op het gebied van het winnen van grote geldprijzen, heeft Saskia zeker nog een tip voor andere gelukkige winnaars. “Geef het geld niet meteen uit. Toen ik voor de eerste keer een prijs won, was ik helemaal beduusd. Toen gingen we ook meteen allemaal spullen kopen, zoals een bakfiets, matrassen en een auto. We gaven het geld zo snel uit, dat je jaren later denkt als je iets echt wil hebben: hè, had ik dat geld nu nog maar. Nu laat ik het dus gewoon op de rekening staan, al ga ik wel een weekendje naar Barcelona met mijn dochter.”

Haar tip voor mensen die juist nooit winnen? “Kom wonen waar ik woon. Waar ik woon, vallen altijd de prijzen.” Wij denken echter dat er iets anders meespeelt. Zou zij soms gebruikmaken van de Loterij Professor?


Leave a Reply