Sceptische vrouw wint loterij en is 1 miljoen dollar rijker

  • 0

Sceptische vrouw wint loterij en is 1 miljoen dollar rijker

Category : Lotto nieuws

Niet iedereen gelooft dat je veel miljonair kunt worden door met de loterij mee te spelen. De 57-jarige Glenda Blackwell uit de Amerikaanse staat North Carolina speelt niet mee met loterijen en probeert haar man al jaren te overtuigen van haar standpunt: meespelen met de loterij, is hetzelfde als het weggooien van je zuurverdiende geld. Om haar standpunt eens duidelijk over te brengen op haar man, die al jaren meespeelt met de loterij, kocht ze twee Powerball-loten om samen met hem open te krassen en hem te laten zien dat de loten niets waard waren. Wat ze echter niet wist, is dat ze hier juist het tegenovergestelde mee zou bewijzen…

Loterijen weggegooid geld? Sceptische vrouw wordt winnaar

Eenmaal thuis gekomen na het kopen van de Powerball-loten, riep Glenda Blackwell haar man er eens bij. Hij moest toekijken hoe ze de loten open kraste, om te zien dat ze niets had gewonnen en haar standpunt eens goed te bewijzen. Dit ging echter niet helemaal zoals gedacht. Glenda kraste de loten open, maar ze kon hiermee alles behalve haar standpunt bewijzen. De loten waren namelijk 1 miljoen dollar waard, omgerekend 913.000 euro.

Standpunt is weg, maar wel een miljoen rijker

Het standpunt van Glenda dat je nooit wat wint met de loterij was volledig van tafel geveegd na het open krassen van de Powerball-loten, maar hier gaf ze natuurlijk niet meer zo veel om toen ze zag hoeveel geld ze had gewonnen met haar loten. Zij is in ieder geval voor eens en voor altijd overtuigd van de kracht van loterijen en de groep met sceptici is weer één iemand armer.


Leave a Reply