Servische lotto corrupt?

  • 0

Servische lotto corrupt?

Category : Lotto nieuws

De Servische lotto is de afgelopen week behoorlijk in opspraak geraakt. Een groot deel van de bevolking keek toe hoe de getallen afgelopen dinsdag werden getrokken. Hun verbazing was groot toen er iets heel mysterieus gebeurde (zie de video). Was dit een heel bijzonder toeval of een grove fout die corruptie bij de Servische lotto blootlegde?

De Servische lotto wordt wekelijks zeer goed bekeken in eigen land. Vooral de armere Serviërs bekijken de trekkingen in spanning. Zij zien de loterij niet als een manier om rijk te worden, maar een manier om de armoede te ontvluchten. Groot was dan ook hun verontwaardiging en woede toen ze dachten dat ze belazerd werden. Zie hieronder wat er gebeurde tijdens de trekking van afgelopen dinsdag bij de Servische lotto.

In beeld zien we de trekking van de Servische lotto. Aan de beurt is het vierde getal. Uit de tombola zien we allemaal duidelijk bal nummer 27 komen. Echter verschijnt onderin beeld getal 21. Daarna wordt getal 27 erbij gezet, maar 21 niet weggehaald. De presentatrice weet even niet meer wat ze moet doen en kijkt een kort moment opzij. De vraag is wat er op dat moment gebeurt. Wordt haar iets ingefluisterd in haar oortje? Wat er daarna gebeurt, maakt de situatie nog vreemder: bal 21 wordt getrokken. Het gevolg? Nationale ophef in het land over de mogelijke corruptie bij de Servische lotto.

Te toevallig

Is de Servische lotto echt corrupt, of is het een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Het lijkt te toevallig. Dat vindt ook de openbaar aanklager. Die is een onderzoek gestart. De presentatrice en 4 andere betrokkenen hebben al een verklaring moeten afleggen, terwijl ze aan de leugendetector gekoppeld zaten.

Heet nieuws

De Servische lotto heeft in ieder geval alle nationale kranten gehaald. Die speculeren erop los wat er achter deze mysterieuze gebeurtenis heeft gezeten. Ook de premier van het land, Aleksandar Vucic, heeft gereageerd. Hij laat in het midden of er sprake was van criminele activiteiten, maar zegt dat de betrokkenen vervolgd moeten worden als het wel zo is. De Servische lotto zelf doet het vooralsnog af als een technische fout. Gek genoeg was de fout wel reden genoeg voor de baas van de Servische lotto om op te stappen. De vraag is hoe het verder moet.

Meespelen?

De Servische lotto raden wij je voorlopig niet aan om mee te spelen. Probeer een van de andere loterijen. Speel online mee via Icelotto of theLotter. Lees hier meer over onze Icelotto ervaringen en theLotter ervaringen.


Leave a Reply