Succesvol worden met vaste nummers

  • 0

Succesvol worden met vaste nummers

Category : Lotto nieuws

Wil je de lotto winnen, dan zal je moeten beginnen met het kopen van een ticket. Daarnaast is het ook verstandig om je strategie eens serieus te bekijken. Veel mensen denken immers nog altijd dat je helemaal niets zelf in de hand hebt waar het gaat om het winnen van de lotto. Toch is dit niet helemaal waar. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een hand houden in de nummers die je kiest. Dit zijn de getallen waar je mee speelt en die jou hopelijk veel prijzen gaan opleveren. Wanneer je op de juiste wijze kiest kom je vaak al een heel eind.

Vaste getallen kiezen

Het kiezen van vaste getallen wordt door kenners alleen aangeraden als er een goed systeem aan vooraf gaat. Dat betekent dus dat je op een aantal zaken moet letten. In de eerste plaats moeten de getallen bijvoorbeeld voldoende verspreid zijn over alle mogelijke getallen in de trekking. Daarnaast moet je ze over langere tijd durven spelen. Dat betekent dat de reeks die je kiest vervolgens ook jouw vaste reeks blijft. Sommige mensen kiezen bijvoorbeeld een combinatie van geboortedata. Dit wordt vaak afgeraden. Dit zou niet goed helpen bij jouw winstkansen. Daarvoor is de spreiding bijvoorbeeld veel te klein.

Tegen de logica in

Soms kan je echter flink tegen de logica in gaan. Zo is er ieder jaar wel ergens op de wereld iemand die al dertig jaar met dezelfde getallen speelt die op de geboortes van de kinderen en kleinkinderen zijn gebaseerd. Die persoon wint dan ineens een flinke smak geld. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat dit een keer gebeurt als er zo veel trekkingen op de wereld zijn. Wanneer je deze wachttijd van dertig jaar echter afzet tegen de kansen die je hebt als je de wetenschap volgt, dan zal je merken dat je eerder met goede spreiding wint dan met geboortedata.

Lees meer tips om de lotto te winnen.


Leave a Reply