theLotter betrouwbaar

  • 0

theLotter betrouwbaar

Category : Lotto nieuws

Is theLotter betrouwbaar?

theLotter maakt deel uit van de grootste online aanbieders van met name buitenlandse loterijen. Heb je nog nooit via deze aanbieder gespeeld en ben je benieuwd of theLotter betrouwbaar is? Lees dan snel verder.

Wat is theLotter?

Bij theLotter kun je kiezen uit alle verschillende, betrouwbare loterijen. De website van deze online aanbieder van loterijen is overzichtelijk en je kunt snel, makkelijk en betrouwbaar betalen via iDEAL. Daarnaast kun je voor je twijfels terecht bij de optie ‘veel gestelde vragen.’ Het is mogelijk om bundel aankopen te doen. Hiermee combineer je groepsspelen en individuele loten tot een pakket wat voor jou ideaal is. Hierbij kan je letten op een goede balans tussen winkans en prijshoogte. Op deze manier vergroot je je winkans. Je kunt de klantenservice telefonisch en via de chat bereiken en er zijn vaak kortingsacties, zoals een gratis lot bij de aanschaf van een lot. Deelnemers hebben geen abonnement nodig en er zijn weinig verplichtingen verbonden aan de deelname: alles is vrijblijvend en jij bepaalt hoe vaak je meespeelt. Ook dat maakt theLotter betrouwbaar.

De groepsspelen

Je kunt je winkans ook vergroten door mee te doen aan groepsspelen. Hierbij kun je met minder inleg toch meer winst behalen. Dit doe je als volgt: je koopt in eerste instantie een soort aandeel binnen een groep loten. Als er een prijs valt op die groep, krijg jij een deel van deze winst uitgekeerd in de verhouding van het aandeel dat je hebt aangekocht. Je maakt hierdoor dus meer kans, terwijl je minder geld kwijt bent.

Snelle service

Als je iets bij theLotter wint, ontvang je daarvan een bericht. Vervolgens staat het bedrag binnen een dag op je persoonlijke account op de website. Grotere prijzen krijg je binnen een periode van vijftien dagen en als je de hoofdprijs hebt gewonnen, kun je deze ophalen bij het kantoor van theLotter.

Conclusie: is theLotter betrouwbaar?

Wij kunnen concluderen, dat theLotter betrouwbaar is. Je kunt eenvoudig een account aanmaken en geld storten. Vervolgens kun je veilig geld storten. Winsten worden automatisch uitgekeerd naar je account. Lees bijvoorbeeld eens de succesverhalen van deze aanbieder: vele winnaars gingen je al voor. Wij denken daarom dat theLotter betrouwbaar is. Lees meer over onze ervaringen met deze aanbieder.


Leave a Reply