theLotter mag 6,4 miljoen dollar weggeven: grootste jackpotwinnaar ooit

  • 0

theLotter mag 6,4 miljoen dollar weggeven: grootste jackpotwinnaar ooit

Category : Lotto nieuws

Online aanbieder van loterij tickets theLotter is al actief sinds het jaar 2002 en heeft sinds de oprichting van het bedrijf al veel prijzen mogen weggeven. In totaal gaf theLotter maar liefst 43 miljoen dollar weg aan 1,9 miljoen loterij winnaars over de gehele wereld in prijzen van 25 dollar, maar ook in prijzen van 1 miljoen dollar. theLotter is altijd blij als het bedrijf prijzen weg mag geven, maar een tijdje geleden maakten de medewerkers van de online verkoopdienst pas echt een sprongetje. Zij kwamen er namelijk achter dat de speler die de Oregon Megabucks jackpot van 6,4 miljoen dollar had gewonnen, zijn ticket bij theLotter aangeschaft had.

De grootste theLotter jackpot ooit

Sinds het jaar 2002 heeft theLotter nog nooit zo’n grote geldprijs weg mogen geven. Hoewel het bedrijf altijd blij is voor spelers als zij iets hebben gewonnen door tickets aan te schaffen bij theLotter, was deze grote geldprijs natuurlijk een extra goede reden voor een feestje. Er waren al eerder grote prijzen gevallen bij theLotter, maar nog nooit een hoge prijs van 6,4 miljoen dollar.

Online loten kopen bij theLotter

theLotter biedt loten aan van allerlei loterijen van over de gehele wereld. Je kiest jouw favoriete loterij, je koopt loten van deze loterij via theLotter en je krijgt bericht van theLotter als je met jouw loten geld hebt gewonnen. Je kunt kleine prijzen van 25 dollar winnen, maar het is zeker ook mogelijk om grote geldprijzen te winnen. Dit bewijst de Irakese winnaar van de Oregon Megabucks Jackpot ook, want hij won ruim 6 miljoen dollar door een lot te kopen via de website van theLotter. Wil jij ook winst maken door slim loten van buitenlandse loterijen in te kopen? Schaf jouw loten dan aan bij theLotter en wie weet win jij ook een flinke jackpot.


Leave a Reply