Tiener die loterij won gaat weer ‘back to basics’

  • 0

Tiener die loterij won gaat weer ‘back to basics’

Category : Lotto nieuws

Jane Park, de Britse die te boek staat als jongste loterijwinnares ooit, gaat weer ‘back to basics’. Na enkele jaren in extreme luxe te hebben geleefd, merkt ze dat de rijkdom haar vooral eenzaamheid heeft gebracht.

Eerste lot

Het leven van Jane Park veranderde drastisch toen ze op haar zeventiende ineens de winnares bleek te zijn van 1 miljoen pond (op het moment van schrijven omgerekend zo’n 1,16 miljoen euro) in de EuroMillions loterij. Ze was een enorme geluksvogel, want het was ook nog eens haar eerste lot ooit. Ze deed waar elke jonge vrouw of man van droomt die net een miljoen rijker is: lekker genieten van haar geld.

Eenzaamheid

Dat genieten viel de inmiddels 21-jarige Jane Park echter vies tegen. Ze kocht dure spullen, maakte talloze reisjes en liet het nodige aan haar lichaam veranderen, maar 1 ding kon ze met het geld niet afkopen: eenzaamheid. Het klinkt als een sprookje van een eenzame prinses die opgesloten zit in haar kasteel.

Terug naar haar moeder

Na 4 jaar erop los geleefde te hebben, heeft Jane Park in september besloten terug te keren naar haar ouderlijk huis en weer gezellig bij haar moeder te gaan wonen. Haar huis is (na enige tijd verhuurd te zijn geweest) verkocht en ook de complete inboedel moet een nieuwe eigenaar vinden.

Naar de rechtbank

Jane Park is al vaker in het nieuws gekomen. Zo had ze zich al eerder uitgelaten over de nadelen van het winnen van een prijs. Ze wilde zelfs de loterij aanklagen voor het feit dat ze de prijs had gewonnen. Dat is niet de enige reden voor Jane Park om een bezoekje aan de rechtbank te brengen. Ze mag namelijk deze week verschijnen voor de rechter wegens rijden onder invloed. Eerder werd de zaak uitgesteld, omdat belangrijk bewijsmateriaal niet meer voorhanden zou zijn.


Leave a Reply