Twee uur reizen voor de lotto

  • 0

Twee uur reizen voor de lotto

Category : Lotto nieuws

Sommige mensen hebben er alles voor over om de loterij te winnen. Zo waren er Australiërs die onlangs flinke reizen wilden maken omdat zij dachten hiermee de winnende loten op de kop te kunnen tikken. Zij besloten daarom om een reis van meer dan twee uur door het land te maken naar een specifieke winkel. Dat zij dit deden had onder andere te maken met de situatie die zich thuis had voorgedaan. Doordat de machine van de plaatselijke winkel kapot was gegaan konden zijn niet anders dan hun geluk elders beproeven. Dit bleek alleen een flink stuk verder te zijn dan verwacht.

Modern probleem

De lotto wordt tegenwoordig vooral gespeeld met behulp van internet, bijvoorbeeld met theLotter. Zo kunnen de machines onderling communiceren over de loten die zijn uitgegeven. Dit betekent echter ook dat een machine niet naar behoren kan werken wanneer hij geen verbinding met internet kan maken. Dit was dan ook precies wat er in het westen van Australië gebeurde. De machine van de plaatselijke winkel had op vrijdagmiddag zijn verbinding verloren en toen deze op maandag nog altijd niet was hersteld wilden de inwoners niet langer wachten. Sommige plekken in Australië kunnen echter nogal ver uit elkaar liggen. Daardoor waren de loten voor de komende trekking alleen op twee uur reizen te vinden.

Geen geluk

De lange reis bracht de spelers in de loterij geen geluk. Hoewel er een jackpot van zestien miljoen te winnen viel, bleven de grote prijzen in de pot hangen. Daardoor waren de tickets waar zo lang voor in de auto was doorgebracht dus geen geluksbrengers. Het probleem zal zich niet snel opnieuw voordoen. Een technische kracht die werkzaam is bij de lotto is inmiddels naar het dorp gestuurd om de machine in goede orde te herstellen. Daarom zijn voor de volgende trekking gewoon weer tickets te krijgen zonder dat daarvoor een verre reis gemaakt hoeft te worden. Daarom kun je beter via theLotter betrouwbaar online meespelen.


Leave a Reply