De verbanden tussen getallen en winstkansen bij de Lotto

  • 0

De verbanden tussen getallen en winstkansen bij de Lotto

Category : Lotto nieuws

Dat de getallen bij de lotto willekeurig getrokken moeten worden, is geen geheim. Wat echter wel een zekerheid is, is dat een aantal mogelijkheden zo klein zijn, dat het nagenoeg onmogelijk is dat dit ooit een keer zal gebeuren in een trekking. Als speler moet je hier dus ook lering uit trekken en deze fouten niet maken wanneer je getallen gaat kiezen om mee te spelen. Wanneer je dit doet, dan neem je jezelf niet onnodig enkele kansen weg. Dat maakt het een stuk beter mogelijk om juist leuke prijzen te pakken. Let daarom in ieder geval op de volgende zaken bij het kiezen.

Spreiden van de mogelijkheden

De meest voor de hand liggende tip, die toch door sommige mensen niet wordt toegepast, is dat het niet handig is om opeenvolgende nummers te kiezen. Dit geldt al voor twee opeenvolgende nummers. Het is beter om het geheel zo veel als mogelijk te spreiden. Er is een simpele manier om zeker te zijn dat je voldoende spreiding in je getallen hebt aangebracht. Volgens wetenschappelijk onderzoek is het namelijk bewezen dat de som van de gekozen getallen tussen 104 en 176 moet liggen. De kans op winst is dan het grootst. Reken dit dus altijd even na.

Oppassen voor groepen

Het kan natuurlijk gemakkelijk zijn door snelle stappen te maken met hoge getallen. Toch moet hiermee opgepast worden. Het is volgens dezelfde onderzoeken namelijk aan te raden om niet alleen te voorkomen dat getallen opvolgend zijn. Het is zelfs aan te raden om getallen te nemen uit verschillende cijfergroepen. Ook hier geldt dat het de kansen sterk verhoogt als de spreiding steeds groter wordt gemaakt. Ook verschillende eindcijfers voor dubbele cijfers wordt aangeraden in dit geval. Hoe meer de getallen van elkaar verschillen, hoe groter de kans op winst is, zo blijkt uit een analyse van vele winnende loten.


Leave a Reply