Verschillende loterijen te duur? Speel mee in groepen

  • 0

Verschillende loterijen te duur? Speel mee in groepen

Category : Lotto nieuws

De beste manier om je winkansen te vergroten bij het meespelen met loterijen, is door met meerdere loterijen mee te spelen. Dit betekent dat je niet alleen loten koopt van de Postcode Loterij, maar ook met andere loterijen meespeelt om je winkansen te vergroten. Heb je niet zo veel geld om mee te spelen met de loterij? Dan is deze strategie niet onmogelijk om te hanteren, want je kunt ook gewoon met groepen meespelen.

Meespelen in een groep: minder kosten en alsnog winst

Speel je mee met een groep, dan deel je de kosten van de loterijloten die jullie aanschaffen. Dit betekent dat je eenvoudig met meerdere loterijen mee kunt spelen, zonder dat je hier veel te veel geld voor moet betalen. Valt er een keer een prijs op een van jullie loten, dan delen jullie de winst. Win je een grote prijs, dan heb je alsnog niets te klagen over de winst van jouw loterijdeelname. Zit je bijvoorbeeld met 10 mensen in een groep en winnen jullie 1.000.000 euro, dan is de prijs die jij krijgt alsnog erg hoog.

Meespelen in een groep: zelf een groep vormen

Je kunt loterijloten kopen met een groep door zelf een groep te vormen. Zo kun je een groep samenstellen uit familieleden die graag mee willen spelen met de loterij, maar is het ook mogelijk om samen met een paar vrienden een groep te vormen. De laatste mogelijkheid van het vormen van een groep, is dat je dit met collega’s doet. Dit is niet alleen spannend om met elkaar te delen op de werkvloer, maar bovendien een gemakkelijke manier om allemaal voor lagere kosten met de loterij mee te spelen. Websites als theLotter en Icelotto bieden deze vorm van groepsspelen zelf aan.


Leave a Reply