Volendam massaal de straat op na gerucht over grote loterijprijs

  • 0

Volendam massaal de straat op na gerucht over grote loterijprijs

Category : Lotto nieuws

Volendam was afgelopen zondag even in rep en roer. Toen er een truck met het logo van de Postcode Loterij in het dorp werd gezien, waren alle Volendammers ervan overtuigd dat de grote straatprijs van de loterij in hun dorp gevallen was. In afwachting van Postcode Loterij presentator Winston ging heel het dorp de straat op. Niet alleen om een glimp op te vangen van de presentator, maar ook om mee te feesten met de prijswinnaar van de Postcode Loterij straatprijs.

Inwoner Volendam: we hebben de straatprijs!

De inwoners van Volendam laten zien wat een eenvoudige truck met het logo van de Postcode Loterij voor gekte aan kan richten. Via WhatsApp ging al snel het bericht rond dat de straatprijs van de loterij in Volendam was gevallen, simpelweg omdat iemand de truck met het logo had gezien. Er was zelfs een inwoner die via WhatsApp meldde al benaderd te zijn door de loterij. “We zijn al ingelicht. We moesten thuis blijven vanavond. We hebben het bedrag in de koffer gewonnen. Het bedrag weten we nog niet.” Achteraf bleek dat hier niets van waar was. Of de inwoner van Volendam een grapje maakte of echt dacht de prijs gewonnen te hebben, is niet bekend. Wat wel zeker is, is dat de prijswinnaar van de staatprijs helemaal niet in Volendam woont.

Truck met logo blijkt oliebollenkraam

Toen de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht tot een einde kwam, werd bekend dat de straatprijs helemaal niet in Volendam was gevallen. De gelukkige winnaar van de straatprijs woonde namelijk in het Gelderse Epe, niet in Volendam. Waar de truck van de Postcode Loterij dan vandaan kwam? Dat bleek geen truck van de loterij zelf te zijn, maar een oliebollenkraam met reclame van de Postcode Loterij. Ach, bijna hetzelfde…


Leave a Reply