Voor de loterijprijzen van $170 miljoen en meer moet je nu in Amerika zijn

  • 2

Voor de loterijprijzen van $170 miljoen en meer moet je nu in Amerika zijn

Category : Lotto nieuws

De Powerball en Mega Millions in Amerika keerden ook dit weekend niet uit. Daarmee komen de jackpotten van de loterijen op respectievelijk $170 miljoen en $177 miljoen. En jij kunt deze jackpotten winnen.

Normaalste zaak

Het is wel weer duidelijk: voor het grote geld moet je in Amerika zijn. Terwijl in Europa een prijs van €150 miljoen breed wordt uitgemeten, is dit in Amerika bijna meer regel dan uitzondering. Toch is het aan te raden om juist op dit moment in te stappen. De kans dat de jackpot weer gaat vallen wordt met elke trekking groter. Bovendien hoef je niet veel meer geld te winnen. Je moet het wel erg bont maken in je leven, wil je met zo’n geldprijs nog blut je laatste adem uitblazen. Meedoen, dus. Dat gaat heel makkelijk!

Online meespelen

Het voordeel van de Amerikaanse loterijen is, dat je online heel eenvoudig kunt meespelen. Er zijn verschillende online aanbieders die deze loterijen in hun pakket hebben zitten. Het enige dat je hoeft te doen, is je bij Icelotto of theLotter aanmelden en de loterij selecteren waarin je wilt meespelen. Via iDEAL kun je vervolgens gemakkelijk en veilig betalen. Dat is alles!

Winkans vergroten?

Je kunt nog meer kans op een prijs maken als je meespeelt door groepsaankoop of groepsspelen. Hiermee speel je mee met een grotere groep. In plaats van individuele loten, koop je een aandeel in een groot pakket loten met een aantrekkelijke winkans. Lees hier meer over groepsaankoop of groepsspelen. Bovengenoemde lotto aanbieders bieden deze mogelijkheid aan.

Meer over de Powerball en Mega Millions

Als je eerst meer te weten wilt komen over de in dit artikel genoemde loterijen, kijk dan eens bij onze persoonlijke ervaringen met deze loterijen. Hier vind je de Powerball loterij ervaringen en de Mega Millions loterij ervaringen.


2 Comments

bart

februari 1, 2017 at 10:07 pm

Hoe zit het met belastingen daar? Wat zijn de tax tarieven? Wat hou je netto over?

    admin

    februari 2, 2017 at 3:22 pm

    Hi Bart, dat zou je aan een belastingadviseur moeten vragen. Dat is namelijk afhankelijk van hoe je de prijs laat uitkeren. Wat ik je wel kan verzekeren, is dat je genoeg overhoudt om de rest van je leven van te leven 🙂

Leave a Reply