Vrouw in Roosendaal wint miljoen met lotto

  • 0

Vrouw in Roosendaal wint miljoen met lotto

Category : Lotto nieuws

Een 58-jarige vrouw uit West-Brabant heeft met Lotto maar liefst 1 miljoen euro gewonnen. Ze voorspelde als enige de winnende zes getallen goed en won 1 miljoen euro bruto. “Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en met mijn man ga ik wekelijks naar Tabakshop De Kroeven. Dan vullen we samen een formuliertje in, zonder er eigenlijk verder over na te denken. Ik had er eigenlijk niet zoveel vertrouwen in, want ik had deze keer veel getallen in de 20 gekozen.”. Dat uitgerekend deze getallen gevallen zijn, kan de vrouw uit Roosendaal niet bevatten. “Je werkt om je rekeningen te betalen en er lekker van te eten en dat zal niet veranderen. Het mooiste is dat we er met de hele familie van kunnen genieten en dus ook met de kinderen en kleinkinderen. We zien wel, want hoeveel geld je ook wint, gezondheid is en blijft toch het allerbelangrijkste”, aldus de gelukkige vrouw.

Tabakshop de Kroeven gaf gratis loten weg

Omdat het winnende lot bij Tabakshop de Kroeven verkocht is, werd hier op vrijdag 19 februari een taart aangesneden voor de winnaars uit West-Brabant. Daarnaast deelde Lotto in samenwerking met de Tabakshop maar liefst 100 gratis loten uit, waar mogelijk nog een prijswinnaar uit zal komen. Of er inderdaad een winnaar onder de gelukkige deelnemers m et gratis loten zit, zal moeten blijken uit de volgende trekking.

Het gaat goed met Lotto: nog een winnaar bekend gemaakt

De vrouw in Roosendaal is overigens niet de enige die recentelijk veel geld heeft gewonnen met de loterij van Lotto, want zaterdag 13 februari 2016 was het ook raak. Wederom voorspelde een Lottospeler zes getallen goed, waardoor de gelukkige Lottospeler een bedrag van 1 miljoen euro bruto op zijn rekening kreeg. Lotto heeft nog geen contact gehad met de winnaar, maar verwacht snel in contact te komen met de gelukkige om het gewonnen geld snel over te maken op zijn of haar rekening.

 


Leave a Reply