Wat doe jij met de jackpot?

  • 0

Wat doe jij met de jackpot?

Category : Lotto nieuws

7 manieren om het geld van de jackpot te spenderen

Wie de jackpot van een grote loterij wint, doet zichzelf vaak direct iets leuks cadeau. Deze cadeautjes lopen behoorlijk uiteen. Sommige presentjes komen vaker voor, terwijl andere winnaars een unieke manier vinden om het gewonnen geld te spenderen. Hieronder een paar uitgaven die je kunt doen met de jackpot.

Huis

Als je miljoenen binnen harkt en altijd op een modaal salaris hebt geleefd, is de kans groot dat je eens gaat kijken naar een wat ruimer, luxueuzer optrekje. Veel loterijwinnaars spenderen dan ook een fors deel van de jackpot aan een nieuwe woning.

Auto

Wat parkeer je voor de deur? Een mooie auto is een veel geziene uitgave. Dat hoeft niet direct een Ferrari of Lamborghini te zijn. Een minder opvallende, maar zeker niet karige BMW of Mercedes prijkt zelfs vaker op de oprit van een loterijwinnaar dan een opvallende ‘supercar’.

Boot

Een leuk bootje is een interessante uitgave, zeker als je een nieuw optrekje aan het water hebt betrokken. Een deftige sloep is een veelgemaakte keuze. Een groter jacht of zeilboot kan natuurlijk ook, afhankelijk van hoe groot de gewonnen jackpot is.

Donatie

Loterijwinnaars zijn meestal gulle gevers. Je ziet dan ook vaak dat een deel van de winst eindigt bij een goed doel. Als je zelf ineens gefortuneerd bent, gun je anderen ook een beetje geluk.

Gedenkteken

Dit gebeurt niet vaak, maar onlangs was er nog een Britse loterijwinnaar die een standbeeld bouwde van zijn gewonnen jackpot. Zo wordt hij elke dag, als hij de gordijnen van zijn slaapkamer opent, herinnerd aan het gelukkige moment.

Behandeling

Niet zo vrolijk als de andere uitgaven, maar vooral een nobele uitgave is die voor een (geneeskundige) behandeling. Onlangs nog gaf een loterijwinnaar een groot deel van zijn winst aan zijn zieke moeder, zodat zij haar behandeling kon ondergaan. Sommige dingen zijn nu eenmaal belangrijker dan spullen.

Bedrijf

Er zijn ook winnaars die hun geld willen omzetten in meer, en ermee investeren in een bedrijf. Een leuke manier om rendement te (proberen te) behalen op je winst!

Wat ga jij met de jackpot doen?

Voordat je het geld kunt uitgeven, zul je het eerst moeten winnen! Kijk eens bij onze diverse lotto aanbieders en zoek de juiste uit!


Leave a Reply