Wat een geluk: overlevende vliegtuigcrash wint loterij

  • 0

Wat een geluk: overlevende vliegtuigcrash wint loterij

Category : Lotto nieuws

Een tijdje geleden zat Mohammed Basheer nog in een benarde situatie toen hij aan boord zat in een vliegtuig in Dubai, dat plotseling in brand vloog. Nu is zijn leven wel even anders, want een paar dagen na de spannende situatie in het brandende vliegtuig heeft de man de loterij in Dubai gewonnen. Van bijna-slachtoffer van een vliegtuigcrash tot miljonair in enkele dagen: het is deze man gebeurd.

Kort na de crash miljonair

Een paar dagen na de crash van het vliegtuig in Dubai, dat in brand vloog en snel ontruimd moest worden, kreeg de Indiase immigrant een telefoontje van zijn werk. Zijn werkgever vertelde hem dat hij de loterij had gewonnen, waardoor hij zichzelf nu miljonair mag noemen. “Ik kon het niet geloven. Ik heb wel zestien of zeventien keer gevraagd of ze me niet voor de gek hielden”, aldus de dolgelukkige loterijwinnaar. Zo zie je maar weer: van een totale ongelukssituatie kun je zomaar in een situatie van ultiem geluk terecht komen.

Geld voor familie in India

De Indiase immigrant wil het geld gebruiken om zijn familie in India te ondersteunen. Ook denkt hij eraan om een stuk landbouwgrond in zijn vaderland te kopen, waar hij tien mensen kan laten werken om hen van hun eerste levensbehoeften te voorzien. “Het is nu niet zo dat ik nu een miljoen heb en ineens de Taj Mahal ga bezoeken”, zei de nuchtere prijswinnaar. Hij wil vooral zichzelf blijven en zijn werk als autohandelaar blijven doen, gewoon tot aan zijn pensioen. “Ik werk hier al 37 jaar. Ik woon hier en ben al mijn hele leven arm.” Hij gaat zijn geld zeker goed gebruiken, maar zal er naar eigen zeggen niet door veranderen.


Leave a Reply