Wat een timing: man verliest huis en wint vervolgens de loterij

  • 0

Wat een timing: man verliest huis en wint vervolgens de loterij

Category : Lotto nieuws

De overstromingen die in de maand augustus in Louisiana ontstonden, hebben hier voor veel ellende gezorgd. Veel mensen raakten hun huis kwijt door de grote overstromingen, waaronder de 72-jarige James Lapeze. Hij heeft echter meer geluk dan zijn buurtgenoten, aangezien hij vrij snel na het verliezen van zijn woning de loterij van 1 miljoen dollar won.

Het verhaal van James Lapeze

Door de overstromingen in Louisiana, raakte ook het huis van James Lapeze flink beschadigd. De man zag zijn toekomst in zijn oude woning somber in door de hoge kostenposten van de beschadigingen aan zijn woning, tot hij de Powerball Prize van 1 miljoen dollar won. De winnaar haalde zijn prijs vrijdag op, ongeveer 2 maanden na het verliezen van zijn huis. “Ik heb mijn nummers wel tig keer gecheckt”, vertelde de geschokte prijswinnaar. “Ik heb zelfs mijn vrouw het nog een keer laten controleren omdat ik nog geloofde dat ik echt had gewonnen!” Na het aftrekken van de te betalen belasting, houdt de prijswinnaar nog ongeveer 700.000 dollar over van zijn prijs.

Toch een toekomst in zijn oude huis

James Lapeze weet precies wat hij met de 700.000 dollar aan prijzengeld gaat doen. Eerst gaat hij de beschadigingen aan zijn huis laten repareren, zodat hij hier toch kan blijven wonen. Dan betaalt hij de hypotheek van zijn huis af en gaat hij met pensioen, dat hij door de loterij door kan brengen in zijn oude vertrouwde woning.

Zijn buurtgenoten hebben minder geluk, maar in de straat van James Lapeze is er in ieder geval één iemand die zich geen zorgen meer hoeft te maken over de staat van zijn huis.

 


Leave a Reply