Wederom grote geldprijs in Ede

  • 0

Wederom grote geldprijs in Ede

Category : Lotto nieuws

Het is niet lang geleden dat er een grote geldprijs werd gewonnen in Ede, maar er is wederom een grote geldprijs weg te geven in de stad. Deze keer gaat het om een grote geldprijs van 30.000 euro bruto voor een Lucky Day speler van De Lotto. De 75-jarige winnaar speelt al lang mee met Lucky Day. “Ik speel al jaren mee en heb nog nooit een grote geld prijs gewonnen. En zo win ik op maandag 30.000 euro en op zaterdag nog eens 348 euro. Dat is ook nog eens leuk meegenomen!”

Grote geldprijs in Ede: achtergrondinformatie

De winnaar van Lucky Day speelde mee met de getallen 41-43-45-49-61-63-67-69 en alle acht getallen waren goed voorspeld. Dit betekent dat de winnaar maar liefst 20.000 keer de inleg van 1,50 euro verdient, wat op een bedrag van 30.000 euro komt. Wat hij met het geld gaat doen, weet hij nog niet. “Misschien gaan we gewoon een keertje extra op vakantie”, aldus de gelukkige winnaar in een verklaring op het hoofdkantoor van De Lotto in Rijswijk.

Lucky Day is een kansspel van De Lotto waarbij je iedere dag kans maakt op zowel kleine als grote geldprijzen. Je kiest jouw tien geluksgetallen uit in totaal tachtig getallen en wat je wint is afhankelijk van het aantal getallen dat je hebt gekozen, het aantal getallen dat je goed hebt en de inleg die je hebt gegeven bij het spelen van Lucky Day.

Voor de tweede keer feest in Ede

Het was al eerder feest in Ede dit jaar, want bij de Albert Heijn XL in de stad won een man 50.000 euro netto met een kraslot van De Lotto. Het is zeker toeval, maar misschien hebben de mensen in Ede toch een beetje extra geluk bij het spelen van de verschillende loterijen van De Lotto. Dat er twee gelukkige winnaars van De Lotto in Ede rondlopen, is in ieder geval zeker.

 


Leave a Reply