Winkans EuroJackpot

  • 0

Winkans EuroJackpot

Category : Lotto nieuws

De winkans van EuroJackpot bepaalt logischerwijs voor een groot deel of je mee gaat spelen met deze loterij. Dat is niet zo heel vreemd. Meespelen is namelijk leuk, maar winnen is nog leuker. In dit artikel lees je daarom meer over de winkans van EuroJackpot.

Heel veel prijzen

Het mooie van EuroJackpot is, dat de winkans groot is door de grote hoeveelheid prijzen. We pakken er een willekeurige trekking uit. Kijken we bijvoorbeeld naar de trekking van 26 mei 2017, dan zien we dat er prijzen zijn weggegeven in 12 categorieën. De laagste prijs was 7,80 euro. De hoogste prijs was een stuk interessanter: maar liefst 50.270.035,20 euro, ruim 50 miljoen euro dus! Dit is trouwens niet eens de hoogste prijs in deze loterij. De maximale jackpot bedraagt bijna 2 keer zoveel, namelijk 90 miljoen euro!

Heel veel winnaars

Als we nog eens naar deze trekking kijken, zien we dat EuroJackpot toen 728.548 mensen gelukkig heeft gemaakt met een prijs! Als zoveel mensen winnen, is de winkans behoorlijk hoog. De grootste winnaar noemde het eerder genoemde bedrag van ruim 50 miljoen euro. Daarnaast waren er 7 mensen die met 228.137 euro naar huis gingen. Nog eens 37 wonnen 15.223,30 euro. Met andere woorden: het regent prijzen in deze loterij!

Ook de goede doelen winnen bij EuroJackpot

Maar niet alleen de winkans voor spelers is bij EuroJackpot hoog. Ook de goede doelen hebben veel baat bij deze loterij. Jaarlijks profiteren 19 goede doelen van donaties uit deze loterij. Alleen al afgelopen jaar werd 2 miljard euro gegeven aan deze goede doelen! Je speelt dus niet alleen vanwege de winkans mee met EuroJackpot, je steunt ook nog eens de goede doelen!

Winkans EuroJackpot verder verhogen?

Voor wie zijn winkans bij EuroJackpot verder wil opschroeven, is er groepsspelen. Verschillende online aanbieders geven je daarmee de kans met een groep mee te spelen. In plaats van losse loten, koop je een aandeel in een groep. Van alle prijzen die deze groep vervolgens wint, krijg jij naar de grootte van jouw aandeel uitbetaald. Dus heb jij 1/10 aandeel in de groep en valt er een jackpot van 50 miljoen euro op een lot uit die groep? Dan krijg jij 5 miljoen op je rekening gestort!

Direct meespelen?

Vind jij – net als wij – de winkans bij EuroJackpot lekker aantrekkelijk en wil je meespelen in dit Europese prijzenfestijn? Meld je dan nu aan bij 1 van onze online aanbieders en speel direct mee! Hieronder zie je welke aanbieder je kunt kiezen.

Min. inzet Nederlands? iDEAL? Direct bezoeken
Icelotto €5,90 Ja Ja Klik hier >>
Jackpot.com €2,50 Nee Ja Klik hier >>
theLotter €15,00
(3 rijen)
Ja Ja Klik hier >>

Leave a Reply