Your Number’s Up: horrorverhalen over loterijwinnaars

  • 0

Your Number’s Up: horrorverhalen over loterijwinnaars

Category : Lotto nieuws

De meeste mensen die de loterij winnen en een groot geldbedrag op hun rekening gestort krijgen, leven hierna het leven waar ze altijd al van droomden. Het winnen van de loterij brengt veel goeds, maar het is niet alleen maar een groot feest. Dit bewijst het nieuwe televisieprogramma van Investigation Discovery (ID): Your Number’s Up. Meer over dit spannende televisieprogramma, lees je op deze pagina.

Misdaad, moord en verschrikkelijke verhalen in Your Number’s Up

Alle programma’s van de zender Investigation Discovery gaan over misdaad en/of moord en dit is bij Your Number’s Up niet anders. Wat dit programma echter onderscheidt van andere televisieprogramma’s in het genre misdaad, is dat dit programma helemaal over loterijwinnaars gaat.

In iedere aflevering wordt het verhaal van een loterijwinnaar verteld. Het verhaal begint positief (met het winnen van een groot geldbedrag in een doorgaans Amerikaanse loterij), maar dit verandert wel naarmate het verhaal steeds verder vordert. De verhalen die in Your Number’s Up verteld worden, gaan namelijk allemaal over loterijwinnaars die door hun grote geldprijs in de problemen zijn gekomen. Door misdaad van eigen hand, maar vaker nog door moord. Uiteindelijk eindigt het programma zoals bijna alle programma’s van Investigation Discovery eindigen: met een lijk.

Een spannend programma voor de loterijliefhebber

Ben je een liefhebber van loterijen en misdaad programma’s, dan is Your Number’ Up zeker een aanrader om te kijken. Laat je overigens niet bang maken door de verhalen in het programma, want de meeste mensen zijn na het winnen van de loterij gewoon hartstikke gelukkig. Daar komt nog bij dat de meeste verhalen van Your Number’s Up zich afspelen in Amerika, waar de loterijprijzen veel hoger zijn dan in Nederland en dus meer criminaliteit opwekken.


Leave a Reply