EuroMillions Superdraw staat op €166.000.000 - Speel nu mee!

  • 0

EuroMillions Superdraw staat op €166.000.000 - Speel nu mee!

Category : Lotto nieuws

De EuroMillions Superdraw wordt eens in de zoveel tijd georganiseerd bij verjaardagen van bekende mensen, of bij speciale gelegenheden. Het is inmiddels enige tijd geleden dat de laatste EuroMillions Superdraw georganiseerd werd, dit was namelijk op 6 november van het vorige jaar. Spelers van The Superdraw kunnen echter weer naar de winkel vanaf 27 september 2016, omdat EuroMillions onlangs aankondigde dat de volgende EuroMillions Superdraw voor 30 september van dit jaar gepland staat. De EuroMillions Superdraw staat bekend om z’n hoge beginjackpot, die dit jaar zelfs hoger staat dan de beginjackpot van de vorige editie van The Superdraw. Het maakt hierbij geen verschil of de jackpot in een vorige editie gevallen is.

Hoe werkt de EuroMillions Superdraw?

The Superdraw werkt niet anders dan andere loterijen van EuroMillions. Ook bij The Superdraw win je de jackpot als je de vijf nummers en twee Lucky Stars op je lot hebt staan bij de trekking. Er is echter wel een verschil tussen The Superdraw en andere loterijen, namelijk dat de niet gevallen jackpot zal worden verdeeld over spelers die het beste lot hebben na het lot waarop de jackpot gevallen zou zijn. Zo wordt de kans op een grote prijs dus des te groter! Bij veel andere loterijen wordt een niet-gevallen jackpot meegenomen naar de volgende maand.

In de vorige editie van de EuroMillions Superdraw lag de beginjackpot op 100 miljoen euro, waarbij de jackpot verder opliep in de dagen dat mensen loten konden kopen. De beginjackpot voor de aankomende editie van The Superdraw ligt al aanzienlijk hoger. Op dit moment staat de beginjackpot op 130 miljoen euro, waarbij de verkoop van loten nog moet beginnen. De trekking is op 11 oktober. Daarbij kun je €166.000.000 winnen!

Bekostiging van de EuroMillions Superdraw

Bij iedere editie van de EuroMillions Superdraw kan EuroMillions terugvallen op het EuroMillions Booster Fund. Dit fonds wordt aangevuld doordat bij iedere reguliere loterij 8,6% van de inkomsten in het fonds gestopt wordt. Zo is het voor EuroMillions mogelijk om de jackpot van de aankomende The Superdaw een flinke boost te geven.

Meespelen?

Ook €166.000.000 winnen? Speel mee met de EuroMillions Superdraw via theLotter!


Leave a Reply