Lotto winnen: tips

Lotto winnen: hoe verhoog je je kansen?

De lotto winnen is iets wat heel veel mensen wereldwijd dagelijks bezighoudt.

Ze bedenken allerlei strategieën en trucs om hun winkansen te verhogen. Maar bestaat er werkelijk een manier om meer kans te maken op die prijzen? Het antwoord is: absoluut. Lees hieronder hoe jij meer kans maakt op de lotto winnen.

Kun je met zekerheid de lotto winnen?

De lotto winnen met zekerheid is onmogelijk. Met andere woorden: 100% kans op het winnen van de jackpot kan niet. Op internet worden je allerlei systemen aangeboden. Mensen maken filmpjes waarin ze uitleggen hoe je het moet doen. In werkelijkheid zijn dit allemaal onzinverhalen. Je kunt nooit met zekerheid de hoofdprijs in de lotto winnen, anders zou iedere deelnemer de jackpot pakken. Er is altijd een kans dat je verliest. Maar je kunt de kans op een prijs absoluut beïnvloeden. De ene mogelijkheid is een logische die je waarschijnlijk zelf ook al kon bedenken, de andere is wat minder bekend en qua winkans een stuk aantrekkelijker. Hieronder noemen we deze 3 mogelijkheden die je kunnen helpen met de lotto winnen.

1. Lotto winnen met de Loterij Professor

Als er 1 systeem is dat de kans op prijzen groot maakt, is het de Loterij Professor. Hierbij moeten we wel direct een kanttekening maken: het gaat om kleinere prijzen, niet de jackpot. Maar nog steeds belooft dit systeem vrijwel iedere trekking duizenden euro’s aan prijzen, waardoor je een constante stroom geld uit de loterij haalt. En omdat je niet de jackpot pakt, zal het niet opvallen dat je met een speciaal systeem werkt om de lotto te winnen.

2. Lotto winnen door meer loten te kopen

De kans om de lotto te winnen kun je natuurlijk het makkelijkst verhogen door meer loten te kopen. Bij onze online lotto aanbieders doe je dit eenvoudig door meer rijtjes in te vullen. Hiervoor kun je jouw geluksgetallen gebruiken, maar ook random pick. Sommige mensen geloven meer in geluksgetallen. Aan de andere kant: de winnares van de hoogste Powerball loterij jackpot ooit, gebruikte ‘random pick’. Dat geeft maar aan dat ook door de computer gekozen getallen kans geven om de lotto te winnen.

Hoe verhoogt dit je kansen?

Stel: je koopt 1 lot en de kans op winst is 10%. Dan zou je misschien denken dat de kans om de lotto te winnen bij 10 loten 10*10%=100% is, maar zo werkt het uiteraard niet. Anders zou iedereen 10 loten kopen en die prijs pakken! Je moet uitgaan van de verlieskans om je winkans te berekenen. Per lot is de verlieskans 90%. Van 10 loten is deze verlieskans 90%*90%*90%… en dat 10 keer, ofwel 90%^10= ongeveer 35%. Je kans om de lotto te winnen is dan 100%-35%=65%.

3. Lotto winnen door groepsspelen

Om meer kans te maken om de lotto te winnen met lagere inzet, heeft theLotter een handig systeem bedacht. Dit systeem heet groepsspelen. Hieronder staat een filmpje waarin het systeem wordt uitgelegd. Wat je met groepsspelen doet, is niet heel veel hele loten kopen, maar van heel veel verschillende loten een deel. Je kunt in hoeveelheden van 1/100 aandelen kopen in pakketten van bijvoorbeeld 150 loten. Je kunt zelfs loten kopen waarvan de extra getallen gegarandeerd correct zijn! Wil je kans maken op een grotere prijs? Dan neem je gewoon meer aandelen in de loten waarmee je meedoet. Immers, 1/100 van een prijs is minder dan 2/100, 3/100, 4/100 etc. van die prijs. Je winkans gaat bij meer besteding dus niet omhoog, maar je kunt wel een grotere prijs bij de lotto winnen.

Hoe verhoogt dit je kansen?

Laten we het eerder gebruikte voorbeeld pakken waarin de kans om een prijs in de lotto te winnen 10% was. Je hebt een aandeel in een pakker van 150 loten. Je verlieskans is dan 90%^150=minder dan 0,1%. Dat betekent dat je winkans heel dicht tegen de 100% aan ligt! Alleen moet je je dus realiseren, dat je prijs lager uitvalt, omdat je een aandeel in loten hebt. Door je aandeel te vergroten, kun je echter een hogere prijs in de lotto winnen.

Meer weten over groepsspelen?

Wil je meer ontdekken over groepsspelen? Er is 1 aanbieder van deze vorm van spelen. Lees eerst wat wij vinden van deze aanbieder in onze:

Direct meespelen?

Wil je direct loten bestellen? Kies dan 1 van onze onderstaande aanbieders.

Nederlandse site? Betalen met iDEAL? Direct bezoeken
Jackpot.com Nee Ja Klik hier >>
theLotter Ja Ja Klik hier >>

1 Comment

ronny

oktober 22, 2018 at 1:10 pm

Weet ook op tijd wanneer je moet stoppen. Het kan heel verslavend werken.
Bij jackpot.com zijn er nog diverse gokspellen waar je ook voor dient te waken.
Maar trap niet in die zogenaamde youtubers die een formule bedacht hebben om te winnen.Wat je wel kunt doen is met sleutelgetallen werken. Kies deze 2 getallen bij alle loten waarmee je speelt.

Leave a Reply