Opvallend: man verliest baan en wint loterij

  • 0

Opvallend: man verliest baan en wint loterij

Category : Uncategorized

Na regen komt zonneschijn en dit kan een man uit het Australische Mandurah bewijzen. Hij verloor zijn baan, maar hoefde niet op zoek naar een nieuwe functie. Vrijwel direct na het verliezen van zijn baan, won hij namelijk de loterij en was hij in één klap miljonair. Het winnen van een grote geldprijs komt altijd gelegen, maar voor deze man was de timing helemaal ideaal.

Man verlies baan, koopt lot en wint loterij

Vlak nadat zijn baas hem ontslagen had en hij een belangrijke bron van inkomen verloor, besloot de man een loterijticket te kopen. Hij deed eigenlijk nooit mee met de loterij, maar vond het verlies van zijn baan een goede reden om toch een nieuwe inkomensbron aan proberen te boren. Na de trekking van de loterij, bleek dat de man de juiste beslissing had gemaakt. Hij won niet zomaar een klein geldbedrag, maar mocht 1 miljoen Australische dollar op komen halen. Dit bedrag is gelijk aan een bedrag van ruim 680.000 euro, zeker geen kleine geldprijs dus!

Een zonnige toekomst voor de ontslagen man

Tegen The West Australian stelt de man dat hij van plan is om het geld te delen met zijn vrouw. Wat hij in ieder geval niet hoeft te doen de komende jaren, is het schrijven van tientallen sollicitatiebrieven om aan een nieuwe baan te komen. Misschien gaat hij in de toekomst nog wel werken, maar nu heeft hij in ieder geval alles behalve zorgen om zijn inkomen.


Leave a Reply